Kazuomi Akimitsu/Balázs Létrehozva: Szeptember 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 4, 2019 IC/InGame neved: < Lewis Austins > A ban időpontja: < 2019.09.01> A ban oka: < NPC Kihasználás> A ban időtartama: < Örök > Admin neve, aki bannolt: < Steven, Peter> Miért szeretnéd az unbant? < Kihasználtam leader jogomat, visszaéltem a bizalmatokkal és a kedvességetekkel, amit őszintén sajnálok. Szeretném megmutatni nektek, hogy nem az az ember vagyok akit azon az estén láthattatok. Még mielőtt kaptam a bant, a 9999 perces jailból is leültem közel 200 percet, mert jól tudtam, hogy megérdemlem a büntetésemet. Sok ismerőst/barátot szereztem a szerveren, akikkel jó lenne ismét együtt rpz-ni és társalogni. Tudom nem telt el az 1 hét, amit megbeszéltünk, csak már úgy mondva hiányzik a szerver. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Szia, az UB-t 600 perc jail fejében megadom neked. Azonban legál frakció leaderségen ne is gondolkodj egy ideig. Elfogadod? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Természetesen elfogadom! És amúgy leaderségen se gondolkodtam, tudom, hogy ahoz idő kell, hogy úrja elnyerjem bizalmatokat! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 A kitiltásodat feloldottam és a jailt osztottam. Zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések