Tony_Crawford Létrehozva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2019 (módosított) Adminnak Jelentkezés! Magamról: (OOC 10-15 mondat) Üdvözlök minden kedves olvasót! Az én becses nevem Zoltán 2000.05.17 .-én születtem. Szüleimmel élek egy kis faluban kertes házban. Tanulmányaimat egyéb okok miatt ott kellet hadjam, ezért semmilyen szakmám sincs, amire a szüleim nem büszkék de próbálom nekik mutatni a maximumot! Jelenleg dolgozom 8 órában, tehát igy van szabad időm is. 4-5 éve játszom SAMP/MTA-val , pár év kihagyással. Samp on sokat voltam admin szervereken,MTA-n még csak 1-2 szerveren! Kedvenc hobbim a foci,biciklizés,bulizás. Sokat szoktam számítógépezni leginkább a League of Legends-re függtem rá haverokkal. Magamról a játékban: (5-10 mondat) Nem nagyon MTA-ztam kb 1-2 hete kezdhettem el eddig SAMP on voltam . Sok helyen voltam Adminisztrátor , Tulajdonos, Scripter, Mapper is! Frakciókban elég otthon vagyok Piru-t vezettem elég sokáig samp-on de megfordultam itt-ott pl. Mentős,Rendőr,Szerelő, SAMP-on csökkent a playerek száma ezért tértem átt MTA-ra! MTA ban eddig még csak 1-2 helyen voltam admin de ott nem valami jó volt a csapatmunka , és kibeszélték a többi admint, ezért otthagytam! Hányszor voltál admin jailben? Egyszersem! KÉP : https://imgur.com/a/oyt9sVw Hányszor voltál banolva? Egyszersem! KÉP : https://imgur.com/a/oyt9sVw Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? Szerintem egy adminisztátor feladata Playerek figyelése, játékosok útba igazitása, PM-el fogadása. eslősorban aki nem tartja be az RP szabályokat azokat figyelmesztetem és ha utána sem akkor viszont JAIL-ba teszem! Ha látom hogy kezdő player akkor oda megyek hozzá , és elmagyarázom neki a szabályokat. Ha bármi panasz,kérdés,óhaj,sóhaj érkezne azonnal segítenék. Az admin célja a tisztességes játékélmény megőrzése. Szerintem egy admin jó ha szigorú,kissebb esetekben elnéző is tud lenni. De számomra a becsület mindennél fontosabb! Egy admin ne lehessen megvesztegetni. Röviden ennyi lett volna. Aktívitási idő : 4-5 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról?: Igazából őszinte véleményem az, hogy csapatmunka nélkül lehetséges hogy, nem teljes tudnánk teljesíteni az elénk adott akadályokat a feladatkörünk elvégzése közben. Úgy, gondolom mindenféleképpen, szükség van a csapatra, az egymás közti bizalomra, hiszen ha valakivel például egy vitába keveredünk és abban a helyzetben, nem sikerül elásni a csatabárdot abban az esetben a csapatmunka, és a csapatszellem színvonala a két félt csak lefele fogja húzni. Nagyon fontos a mai nap szinte MINDEN helyen a csapatmunka, hiszen tudja mindenki mi a dolga, senki nem köt bele a másikba, így jöhet létre köztünk a precíz munkavégzés. Röviden, tömören fogalmazva, nem lenne semmi ha nem lenne jelen a csapatban való munkavégzés. Miért pont téged vállaszunk? : Jó a megoldó képességem ez által könnyen megtudok oldani olyan ügyeket amik másoknak hosszú gondolkodást vesz igénybe. A lehető legtöbb RP szabályt tudom ,így nem tudnék komoly akadályba ütközni a "munka" során. Kedves vagyok az emberekkel , ami segíti a jó környezet kialakítását ,és ezzel elkerülöm a konfliktusokat is (többnyire) Minden konfliktust próbálok elkerülni ,de viszont amennyiben van ilyen azt próbálom megbeszélni az illetővel. A vezetőség már látta milyen munkát végzem.. egyszer sem volt olyan hibám ami bármilyen szóváltást igényelt volna. Minden szankcionált illetőt meghallgatok , és amennyiben segíteni tudok neki akkor segítek. Határozott döntéseket hozok , nem hozok olyan döntést amiben nem vagyok biztos Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Azért jelentkeztem adminnak,mert segíteni szeretnék a szerveren a játékosoknak és kicsit tehermentesíteni a nagyobb adminokat. Persze segíteni szeretném a szerveren játszó játékosok zavartalan játékát az esetleges más játékosok szankcionálásával. És szerintem minden játékosnak egyszer célja adminnak lenni és én ezt most el szeretném érni. Pozítiv/Negatív tulajdonságaim: Pozítiv: - segitőkész vagyok - magabiztos vagyok - Tisztelettudó vagyok - Kiállok a magam igazáért - megértő vagyok Negatív: -Lusta -Haragtartó -Idegesít ha valaki flegmázik Edited Szeptember 5, 2019 by Tony_Crawford Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Szevasz ,a Jailekről és a Bannokról UCPn csinálj Print Screent és rakd be paintbe CTRL + V -vel majd mentsd le és töltsd fel imgurra majd rakd be. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Elég jó lett a pályázat ,láttam javítottad amit írtam. Sok sikert neked a felvételhez! TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tony_Crawford Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Köszönöm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Én támogatom!Szép lap lett,hajrá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tony_Crawford Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Köszönöm Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.09.10.-én 19:00-kor vagy 2019.09.11.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések