Jump to content

panasz 2 játékosra Donald és Thomas Cartwright ra[Daniel]

Domii

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Max Sanchez

Panaszra tett játékos IC neve

Thomas illetve Donald Cartwright

Panasz oka:

NON MG

Bizonyíték (videó, kép, log):

[OOC]Max Sanchez: (( mert át se adtad a csekket ))[OOC]Thomas Cartwright: (( Nyugi ))Donald Cartwright mondja: Thomas nyissa ki a cellát kérem[OOC]Max Sanchez: (( non az egész ))[OOC]Donald Cartwright: (( hogy lenne? ))[OOC]Max Sanchez: (( nem adta át ))[OOC]Max Sanchez: (( és levonta )) ***Thomas Cartwright előveszi a cella kulcsot majd kinyitja a cella ajtót[Tipp]: Megsérültél? Segítségre van szükséged? /call[OOC]Max Sanchez: (( szóval adjad a 70 kt ))[OOC]Donald Cartwright: (( még mindig ezen vagy fennakadva? ))[OOC]Max Sanchez: (( IGEN mert NON oztok meg MG ztek ))

• Haha 1

Szia!

A szóban forgó eseménynél nem értem, hogy mi lehetett volna MG vagy NON. El lettél kapva, majd tetteid szerint eljártunk és megbüntettünk. Mindent, amit kellett le RP-ztünk, miközben te OOC chaten folyton azt mondtad, hogy MG-zünk és NON-ozunk. Olyanba is belekötöttél, amibe szerintem nem lehet (/do Kész csekkírásánál nem kell). Szerintem Thomassal korrekten és szabályosan jártunk el.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.