mettyuua. Létrehozva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 5, 2019 (módosított) (Yakuza katakana írással) -Bemutatkozás- Sziasztok! Gerencsér Máténak hívnak. 2005.06.17.-dikén jöttem világra a nagykanizsai kórházba. Van 2 nővérem akik már férjnél vannak. Nagyon szeretek biciklizni, ismerkedni új emberekkel, focizni + kosarazni illetve kiskoromba sokat legóztam. Mivel panelbe lakok így nem tudok kimenni a lakásból egyet az udvarra focizni, kosarazni, így nagyon ritkán megyek el valahova ha a többiek is ráérnek. Kézilabdáztam 2 évet illetve ugye most focizok és kosarazok. Nagyon sokat szoktam nézni a Forma 1-et. Több játékkal is szoktam játszani ; Példaképpen: MTA, CS:GO, ETS2, Left 4 Dead 2, F1 2014. -Mióta RPzem?- 4 éve kezdtem el RPzni egyedül kisebb szervereken , 2-3 éve pedig nagyobb szervereken kezdtem el rpzni, ahol nagyon sokat tanultam. -IC rész- Raymond Leez a becsületes nevem, 1985.08.30-án jöttem a világra, Los Santosba. Apám, Liu Arihiru Leez Japán nemzetiségű, anyám Sarah North. Elég zavarosan születtem, ugyan is újra kellett éleszteni. Teltek-múltak az évek, kijártam az óvodát. 6 éves koromban Japánba költöztünk, nekem ez nagyon új volt, ugyan is apám soha nem beszélt Japánról, mik vannak ott, még Japánul sem tanítgatott, teljesen új volt nekem a környezet, és nehéz volt megszokni. Lassan jött a szeptember, kezdődött az iskola. Nem tudtam beilleszkedni, piszkáltak, bántottak, nem hagytak érvényesülni. Eltelt az iskola idő már lassacskán és én nem tanultam semmit, nem érdekelt semmi és senki. Már kezdtem kapizsgálni a Japán nyelvet, de nem annyira ment. Megbuktam. A nyáron csak otthon gubbasztottam a szobámban, anyámnak segítettem ezt azt a ház körül. Megkezdődött újra az iskola, nagyjából jó közösségbe kerültem, elfogadtak, és már nem buktam meg év végén. El telt 8 év. Kijártam az iskolát, és fel vettek egy szakmunkás iskolába, mivel nem tanultam valami jól sosem. Meg kezdődött az iskola, elég rossz társaságokba keveredtem. Elkezdtem cigizni, drogokat próbáltam ki, de azok nem jöttek be annyira, inkább a pia és a cigi. Rengeteget jártam prostituáltaknál. 17 éves voltam, egy Night Klubba voltam este. Egy fazon csak magában piált a pultnál, gondoltam meghívom, nekem is kellene egy "társ" aki velem van ott este. Beszélgettünk, jó fejnek tűnt. Fekete öltöny volt rajta, de valahogy megmozdult, és hirtelen ki gombolódott a kezén az öltöny, ekkor vettem észre egy jelet. Ez bizony egy jel volt. Egyből tudtam miről van szó. Kicsit meg ijedtem, de ráhagytam. Éjszaka egy BMW-vel távoztunk a Night klubból, azt mondta el visz egy helyre. Kérdezgettem hova visz, azt mondta majd meglátod, őszintén be vallom nem vagyok az a félős gyerek, de féltem. Meg érkeztünk a helyre, 3 öltönyös fazon várt minket. Ki nyitották nekem a kocsi ajtaját, segítettek ki szállni, rendesek voltak. Be mentünk egy házba, és arra kényszerítettek, hogy hódoljak meg a Big Chief előtt. Kérdezgettem ki az ki az? Egyszer csak rádióból jövő hangot hallottam, elég ismerős volt, "hozzátok elém". El vittek ahhoz a bizonyos emberhez. Mikor meg láttam, nem tudtam szóhoz jutni. Apám volt az. Fehér öltöny, fehér kalap, és egy nagy gépfegyver az asztalán. Apa így szólt hozzám: "fiam, most már tudod ki vagyok, és mivel foglalkozok, mindig is azt hitted, hogy egyszerű munkás ember vagyok, de nem. Én ennél több vagyok, csak nem akartam szólni róla senkinek, és te sem fogsz. Ha én meghalok, te fogsz itt ülni, és most teszel egy fogadalmat." Én tettem akkor egy fogadalmat, hogy minden erőmön azon leszek, hogy megvédjem az apám, a főnököm. Mindenkinek ez volt a dolga. Azóta apám, bemutatott rengeteg embernek, voltak zűrös akciók is. Eltelt rengeteg év, mocskos gazdagon éltük az életünket. Apám, anyámmal mentek kocsival vacsorázni egy étterembe, de sajnos már soha nem jöttek vissza. Apámat, anyámat, egy maffiózó megölte. Én sajnos nem tudom, hogy ki volt az, de ki fogom deríteni. Eltemettük tisztességesen őket, nyugodjanak békében. Át vettem apám helyét, tisztelettel tölt el, és meg fogadom, hogy a lehető legjobban fogom vezetni ezt a maffiát, és az embereimnek jó körülményeket adjak. -Frakcióról- A frakció neve maradna ugyebár a Yakuza. A frakcióról annyit kell tudni, hogy egy Japán maffia. Kínai negyedben találhatóak meg, San Fierroba. A bejutás nagyon nehéz , de ha már bejutottál akkor 1 módon léphetsz ki. Azaz 1 mód nem más mint a halál (ck). A frakcióba csak férfi kerülhet be. Az egyedüli nő, akit tiszteletre méltatnak, az ojabun, azaz a vezér felesége (forrás: Wikipédia). A yakuzák eredete a XVII. század elejéig tekint vissza, előképének a kabukimonókat tekintik. Az Edo-korban a feudális anarchia és a polgárháborúk következtében rengeteg szamuráj vált roninná, azaz gazdátlan csavargóvá. A szerencsejátékosok (bakutók)és az utcai árusok (tekija) alkották a jakuzát. A második világháború után jött létre még egy csoport, a gengszter (gurentai). Mára már a világ egyik legnagyobb alvilági szervezetévé vált. A jakuzák klánokba szerveződnek. Minden klánnak megvan a maga területe, amit a többi klán tiszteletben tart. Azonban területük védelméért véres bandaháborúkat folytatnak, ha kell. Nagyon magas létszámmal rendelkeznek a bandák. A jakuza 24 piramisszerű struktúrából áll, tagjai összesen elérik a 80-100 ezres létszámot. Legtöbb taggal a Jamagucsi-gumi bír, 40 ezer aktív taggal rendelkezik (forrás: Wikipédia). -Rangok- -Oyabun--> Nagy főnök, mindenkinek őt kell védenie, ha az életén múlik, akkor is. Joshi No Migite--> Főnök jobb keze, Ha a főnök távol van, vagy közbe jött neki valami, ő a főnök. Keiken hofuna mafia --> Tapasztalt maffiózó, ő már régóta a maffia tagja, irányíthatja a tagokat. Dira --> fegyver, drog és egyéb kereskedő, ő eladhatja a maffiának a fegyvereket, a főnöknek. Doraiba --> Sofőr, ő a főnök sofőrje, vezetheti a maffia autóit. Saiko-komon---> Ő vezeti az éttermet. Ő tartja számon a legális munkásokat. Kyodai--> Mindenkinek tiszteletet ad, szinte friss tag. Shatei--> Beavatott tag. Kaikei--> Éttermi munkás. -Kiket hoznék magammal?- Igazából alleadernek Lisa Leez-t választanám mivel régebb óta ismerem őt. De ha megkapnám a frakciót akkor egyből tagfelvételt tartanék Lisa-val. -Tagfelvétel menete- A tagfelvétel úgy menne hogy , IC fogjuk hírdetni hogy a Japán étterem szakácsokat, pincéreket vesz fel xy helyen illetve önéletrajz szükséges. Egy RP teszt után felhívnánk az illetőt egy kisebb ts beszélgetésre. A TS beszélgetés után a tagfelvevő tagok átbeszélnék hogy ki hogy teljesített és így meghoznánk a döntést. A felvételizőnek elmondanánk először TSen hogy felvan véve majd IC. -Beavatás menete- Az étterem vezető behívná a kiválasztott tagot rádión az irodájába. A vezetőn kívül ott lenne még 2 ember. Elmondaná azt is még mielőtt a beavatás elkezdődne hogyha nem szeretne több pénzt keresni, akkor nyugodtan mehet a dolgára. Ha a tag marad ezek után is akkor elkezdődne a beavatás. Egy esküt kell tenni a szervezet felé , hogy sose fogja elárulni a szervezetet bármilyen körülmények közt és élete végéig a szervezet tagja lesz, élete árán is a főnököt fogja védeni. A vezető elmondja hogy innentől nem léphet vissza a beavatás alatt álló tag (ck). -Céljaim a frakcióval- Egy olyan frakciót szeretnék létrehozni , amibe az ember belép és ne úgy lépjen be , hogy na most vissza élünk a frakcióval , hanem hogy mindenből az rpt vegye ki. A semmi közepén is tudjunk rpt kialakítani bárkivel, bármivel. Kiszeretnék alakítani egy kereskedelmi láncot. Kiszeretnénk a társaimmal alakítani egy normális közösséget, ahova az ember nem fél belépni. Azt szeretnénk hogy ne érkezzen a frakcióra panasz illetve ne okozzunk a tulajoknak csalódást, vagy megbánást hogy nekünk adták ki a frakciót. -Frakció járművek- 2db BMW M5 E60 2db Range Rover 1db Mercedes Benz G56 1db Helikopter -Miért engem válasszatok?- Mivel a koromhoz képest érett vagyok. Sajnos nagyon sokan lebecsülik a korom belieket, pedig tudok olyanokról is (nem is egyett) , ahol a fiatalabb gyerek értelmesebb volt mint az idősebb. Nagyon sokat rpztem a 4 év alatt és én a leaderség posztra megfelelőnek tartom magamat. -Tapasztalataim leaderség terén- Nagyon sok szerveren vezettem bandát, maffiát, legális szervezetet. Szerintem simán menne nekem ezen a szerveren is a leaderség. -Skinek, mappolások- A skineket illetve a mappolásokat még egyeztetem de ha kész lesz akkor egyből csatolom is. Külön köszönet Lisa Leeznek a sok segítségért! Köszönöm hogy végig olvastad , sziasztok! Edited Szeptember 8, 2019 by Farajo 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 (módosított) Szerintem fasza lap lett, én szermély szerint örülnék ha te kapnád meg a frakciót ezért, TÁMOGATOM a lapodat! Csak így tovább! Edited Szeptember 6, 2019 by John Salvatore 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Amanda Kendall Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 5, 2019 (módosított) Nekem tetszik jól megfogalmaztad, stb. TÁMOGATOM Edited Szeptember 5, 2019 by Amanda Kendall Esit 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jack_Franklin Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 6, 2019 Nagyon jó lett precíz TÁMOGATOM 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Szép pályázat,jól össze írtad,még mi kell ide?Támogatom! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Hali! Szép és hosszú lap lett igaz én jobban örülnék annak ,ha inkább bandákat pályáznának ,de ez a Yakuza még szerintem elférne a szerveren. TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2019.09.10. 19:00 vagy 2019.09.11. 19:00 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések