Logan_Dark Létrehozva: November 30, 2018 Megosztás Létrehozva: November 30, 2018 IG Név: Logan Dark IRL Korod: 14 Magadról néhány mondat: Márknak hívnak. Budapesten , azon belül a 3. kerületben élek. Szerencsére jól betudom osztani az időm ezért mondhatni egész sok szabadidőm van. Iskola után általában játszani szoktam, vagy haverokkal vagyok, stb. Hobbim a teniszezés, de nyitott vagyok sok mindenre és sok dolog érdekel. Karaktertörténet: 1987-ben március 17. napján láttam meg a napvilágot Next City-ben a Városi kórházban délelőtt 9 óra 27 perckor. Édesanyámat Julie Andersonnak hívták édesapámat meg Joseph Darknak. Édesanyám nem dolgozott egy ideig, míg velem foglalkozott mivel én megszülettem, ezért elküldték a munkahelyéről, hogy jelenleg munka erő hiány van így felvesznek mást a helyére, ezt eltekintve egészen gazdagok vagyunk mivel édesapám az akkori években a vezető pártnak volt az egyik feje. Az óvodában eltöltött idő nagyon gyorsan elszállt, nagyrészt nem történt ott semmi, csak az ovónők próbáltak mindig velem foglalkozni mivel én vagyok az egyik "nagy ember" fia és próbáltak ezáltal is kis pénzhez jutni, ami persze nem sikerült neki. Apám nem adott nekik ezért semmit. Viszont az általános iskolát egy nagyon neves helyen kezdtem, ami úgymond egy luxus iskola volt ahova csak azok mehettek, akik tehetősebbek voltak. Mivel ugye luxus iskola ezért csak 10-es voltunk egy osztályba mert így sokkal jobban lehetett tanítani. Édesapám ezt tudta nekem finanszírozni addig, amíg jól tanultam. Ez így is ment körülbelül 7. osztályig, mert akkor édesanyám sajnálatos módon elhunyt egy tüdőér repedésben. A temetésen csak sírtam és sírtam. Ez az időszakom nehezen ment, sokat romlottak a jegyeim és eléggé el voltam keseredve. A gimnáziumot is egy neves helyen kezdtem ahova szint úgy csak a tehetősebb emberek járhattak. Édesapám újra megnősült. Így valamilyen szinten kompenzálva lett az, hogy a családom hiányos. Született egy testvérem, akit Lewis Harrisonnak hívtak, így már nem egyke voltam. Mikor eljött az érettségi ideje elég sokat hajszoltam a jó jegyekért, hogy felvegyenek politológia szakra. Külön albérletbe költöztem, hogy csend és nyugalom legyen körülöttem, hogy jobban tudjak teljesíteni az iskolában. Lewis is közben kezdett cseperedni már 4 éves volt és az óvodába járt. Édesapám támogatta az albérleti tanulásomat. Néha nekem is kellett kikapcsolódás ezért ilyenkor elmentem haverokkal szórakozni egy-egy buliba. Ekkor ismertem meg Frank Harrisont, aki szint úgy politológiára akart jelentkezni és a nevünk is majdnem ugyan az volt. Legjobb barátok lettünk akkoriban. Eljött az érettségi ideje és Frank és én nagyon izgultunk, mind a ketten fel voltunk készülve mindenből, de azért megvolt az alap emberi ösztön. Történelemből mind a ketten emlékeztünk ez volt az a tantárgy ami fontos a politikai irányzathoz. Az érettségizés ideje hamar el is repült és nagyon szép érettségivel sétáltunk ki az iskola kapuján. A jelentkezési pontok így összegyűltek és elértük mind a ketten a 460pontot, ami nagyon szép eredmény volt 2005-ben. Fel is vettek mind a kettőnket az egyetemre és már igazi férfiaknak tartottuk magunkat. Apám a kezdés idejében lett a miniszterelnök. Nagyon sok diák jár a politológiára és nem feltétlen az apám párjára szavaztak, így sokszor jöttek azzal nekem, hogy apám egy nem normális idióta. Ezt én próbáltam tűrni, hogy ne csináljak semmi olyan különösebb dolgot, amivel kárt okozhatok a jövőmben. 3-mas eredményeknél sose született rosszabb az egyetemi éveim alatt. Próbáltam egy laza srác lenni végig, aki nem egy stréber, de mégis okos és jó fej. Egyszer nekem támadt az egyik diák és eléggé nagy sebeket ejtett rajtam. Az igazgatói irodába kötött ki az a diák és ki is rúgták. Szerencsém volt, hogy az igazgató az apám oldalán állt és így nagyon sok előnyöm volt az egyetemen. Ettől függetlenül nem voltak velem problémák és ezek után nem nagyon jött oda senki a problémáival, hogy szidja az apámat, hogy milyen miniszterelnök ő. Az 5 és egyben utolsó évemben meghúztam a tanulást és sikeresen lediplomáztam az egyetemen. Csatlakoztam az apám pártjához és már az elején is nagyon magas rangra jutottam ott. Sok jó ötletem volt, hogy hogyan támogassuk az embereket és hogyan legyen nekik jó. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk. Ebben az időszakban nagyon megugrott a párt népszerűsége és a következő választásnál sikeresen megválasztották újra a pártunkat. Édesapám nagyon büszke volt rám és a pár egyik fejesévé tett engem. Szerettem volna mindig megfelelni neki ezért jobbnál jobb ötleteket alkottam, és emellett nagyon jó volt az előadás módom, ami által nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam megint. 2010-ben meghívtak egy nagy konferenciát tartani, amit én szíves örömest elfogadtam, hogy ez is egy új esély, hogy feljebb kerüljek. A konferenciát nagyon sikeresnek ítélte mindenki. Nem sokra rá 3hónappal az édesapám merénylet áldozata letté s összeomlott az egész párt. Nagyon nagy tragédia volt számomra és mindent megörököltem tőle. Alapítottam egy új pártot és nagyon hamar nagy népszerűségnek örvendett és a következő választásokon indultam is, hogy hátha lehetek miniszterelnök. Addigi eltelt időben sok-sok új barátot szereztem, még mindig nagyon jó barátom volt Frank. Ő is a pártom tagja volt, nagyrészt ketten irányítottuk. Eljött a választások ideje és mindenki elment szinte a választásokra, hogy szavazzon. Nagyon izgult az összes párton belül lévő ember, hogy sikerül-e vajon ilyen hamar bejutni egy új párnak. Mindenki nagy izgatottsággal nézte reggel a híreket, hogy melyik pártnak lett a legtöbb szavazata. Reménykedem, hogy az én pártomat választják meg... Miért pont ezt a frakciód választottad? Mivel több szerveren ennek a frakciónak a tagja voltam és szeretném újra életre kelteni ezen a szerveren is és szeretném kipróbálni milyen elnöknek lenni. Sokan mondják, hogy unalmas az Önkormányzat, de szerintem ebből is sokat ki lehet hozni. Ebben a frakcióban is megvan minden olyan amivel RP-t lehet teremteni. Mivel azért mégis a város "vezetősége" ez a frakció.Frakció szerepe a szerveren: Segély osztása -> Rendeznénk olyan programokat ahol segélyt osztanánk a rászorulóknak, hogy ők és a családjuk ne éhezzenek. Autó sorsolás -> Ez egy olyan rendezvény lenne, ahol a frakció pénzéből vett pár járművet kisorsoljuk véletlen szerűen a lakosoknak. OMSZ és ORFK rendezvények -> Bemutatnánk az O.M.SZ. és az O.R.F.K. járműveit esetlegesen a területen ki is lehet próbálni és kellékeit amelyeket megmutatnának a helyszínen. Terület bérbeadása -> Fontosabb és forgalmasabb területeket is ki lehet majd bérelni, ahol magánredezvényt is tudnak szervezni. Kevésbé forgalmasabb területeket például parkolókat pedig kiadnánk autókereskedés nyitására. Város ügyek -> Illegális rendezvény szervezés / kereskedés nyitás megakadályozása. Utak helyreállítása -> Kátyúk kijavítása, útfelújítások Adó csökkentése -> A jelenlegi adót megpróbáljuk leszorítani, és minden adót az útak javitására költeni Meleg étel osztása -> Meleg ételt adunk a hajléktalanoknak. Pénz gyűjtés a daganatos gyerekeknek -> A megadodd számlára pénzt lehet utalni amit a daganatos gyerekek gyógyítására költünk el. Célom a frakcióval: RP színvonal megemelése. Civileknek munkaadás. Elsősorban vennék fel Testőröket és Sofőröket, ha van jelentkező akkor közmunkásokat. Mindenképpen naponta lenne 1-4 RP. A testőrök védelmeznék az elnököt és a többi fejét az Önkormányzatnak. A sofőrök vezetnék a járműveket nagyrészt. A közmunkások szemétszedést RP-znek és minden 10soros RP után amit lefotóznak kapnak pénzt + ba. Minden vezetés és 1óra testőrködés utána kapnának + pénzt a többiek. Normális fizetések lennének nem lenne eltúlozva semmi és nem lenne az, hogy az önkormányzat csak ottvan és semmi RP nincs egész nap. Szeretném felvirágoztatni. Rangok: 1. Miniszter elnök 2. Köztársaság elnök 3. Rendezvény szervező 4. Államtitkár 5. Országgyűlési képviselő 6. Képviselő 7. Szóvivő 8. Elnöki sofőr 9. Sofőr 10. Próbaidős sofőr 11. Elnöki testőr 12. Testőr 13. Próbaidős testőr 14. Közmunkás 15. OOC megfigyelő TGF Menete: OOC 13 év Megfelelő RP tudás Mikrofon és TS3 120Perc AJ és kirugásban részesülsz IC 21 életév betöltése Nincsen kapcsolata illegális dolgokat folytató személyekkel Törvénytisztelő Jogi végzettség 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joo Attila Hozzászólva: December 5, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 5, 2018 Na ez a frakció, ezer százalék hogy jó kezekben lesz. TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Walter Hozzászólva: December 8, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 8, 2018 1. Ahhoz, hogy politikus légy, nem kell politológiát végezni. 2. Az önkormányzatnak tényleg autó sorsolás és segélyosztás lenne a feladata? 3. Helyesírási hibák, mondatalkotási hibák.NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 18, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 18, 2018 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Nem lett egy vészesen rossz pályázat, de ennél érkezett egy jobb, ezért ez elutasításra kerül. Szerintem önkormányzati tagként szívesen látnak majd a frakcióban! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések