Ryan X Cortez//Gery Létrehozva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 7, 2019 Magamról [OOC] Szép Napot! Engemet Ovádi Gergőnek hívnak! 14 éves vagyok sokat szertek focizni,biciklizni és egyéb mást csinálni.3 éve kezdtem el mta szervereken játszani és ez idő alatt sok tapasztalatot és sok barátot szereztem.El jött az az idő,hogy jelentkezzek adminnak egy szerveren ott elértem a szuperadmin pozíciót aminek nagyon örültem.Azóta sok-sok szerveren megfordultam már mind adminisztrátor mind adminsegéd. Voltam már jailben? Egyszersem most kezdtem a szervert. Voltam már bannolva? Egyszersem most kezdtem a szervert. Mi egy adminisztrátor feladata? Szerintem egy adminisztátor feladata Playerek figyelése,játékosok útba betanítása,ügyek elintézése. Eslősorban aki nem tartja be az RP szabályokat azokat szankciónálom. Az admin célja a tisztességes játékélmény megőrzése. Tudom nem az admin feladatához tartozik,de mi az érme kétoldala? : az,hogy meg kell nézni mind a két fél bizonyítékát. Aktivításom: hétvégén egész nap,hétköznap (suli időben) 3óra,szünetekben egésznap. Véleményed a csapatmunkáról? Szerintem egy csapatnak össze kell tartania és segíteni egymásnak ha valaki elakad valamiben vagy ha esetleg baj van. Miért pont téged vállaszunk? Sok sok szerveren voltam már adminisztrátor pozícióban ahol jól teljesítettem pl.: főadmin szuperadmin és kisebb adminisztrátor.Jó a megoldóképességem és ezáltal gyorsan reagálok egyéb szituációkra és sokat vagyok aktív. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Azért mivel kiszeretném próbálni itt,hogy milyen adminisztrátornak lenni ezen a szerveren.És nagyon megtetszett a szerver. Köszönöm,hogy elolvastad az adminisztrátor jelentkezési lapomat! Remélem tetszett! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Norbi147 Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Az erme ket oldala az azt jelenti ,hogy mindket játékos meghallgatása.Ezeken felül nem rossz , az UCPdrol csinálj kepet majd a linket rakd a lapodba. Sok sikert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Kedves jelentkező! Jelentkezési lapja nem nyerte el a vezetőség tetszését, ezért jelen jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések