Pityu Létrehozva: Szeptember 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 7, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Murphy Oliver- Panaszra tett játékos IC neve -Jhon Salvatore- Panasz oka: -OOC szidás és ts szidás operátór ként- Bizonyíték (videó, kép, log): -sajnos csak az ooc szidásról van képem , mert ts en nem vettem fel videót és nincs is videó felvevőm [OOC]John Salvatore: (( DIKKEGYPARASZT HALI )) ezt írta Lewis nekem és tegnap is ts en mondta az ilyeneket mondott- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 <19:42:19> You were moved from channel "Járőr #1 [Rádiózás]" to "Járőr #2" by "Lewis" kirakott Camorás ként pds szobából és engedélye se volt bejönni pds szobába csak úgy bejött Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 7, 2019 Sziasztok én fogom bírálni az ügyet! Bizonyíték hiányában és a jelenlegi bizonyítékból láthatóan, nem volt OOC szidás! Viszont ami érdekes, az pedig, hogy TS-en mi történt. Várom Lewis válaszát! Edit: Megbeszélve TSen az ügy és jogtalannak ítélem a PK-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések