Travis Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Θ Magamról Θ Sziasztok, Tóth Rolandnak hívnak egy 23 éves srác vagyok aki Székesfehérváron született és itt is él. Továbbra is egy gyógyszeripari cégnél dolgozom, és nem is tervezek váltani a közeljövőben sem. Szeretek sportolni, azon belül kosarazni illetve focizni. 16 éves koromig aktívan játszottam egy helyi csapatnál csak egy térdsérülés miatt abba kellett hagynom. Cipő és sapka szerelmes vagyok lassan 3 éve gyűjtöm őket aktívan. Magamat egy kedves, végtelen türelmes srácnak tartom, aki szeret segíteni másokon. Többit meg már szerintem tudjátok, hiszen nem először lennék itt admin. Θ MTA Karrierem Θ 2009 környékén ismerkedtem meg az MTA-val akkor még nem is voltak Roleplay szerverek. Egy metines társasággal dumálgattam amikor felhozták hogy van egy ilyen dolog is, én pedig leszedtem, akkor már SA:MP-on játszottam aktívan egy angol rp szerveren. Eléggé megtetszett a dolog kisebb kihagyásokkal azóta játszom ezzel a játékkal ahogy, időm engedi hiszen meló mellett nem igazán vagyok aktív. 2015-ben vásároltam egy komolyabb gépet amivel már feltudtam járni Roleplay szerverekre Rengeteg szervert kipróbáltam de nem sok fogott meg. Θ Admin feladata Θ Véleményem szerint egy admin feladata, hogy kiszűrje azokat a játékosokat, akik szabálysértést követnek el és azokat kell megfelelően büntetni. Illetve segíteni azoknak a játékosoknak akik esetlegesen egy olyan gondba ütköztek amihez szükséges adminisztrációs segítség. Θ Csapatmunka Θ Fontosnak tartom hiszen csapatmunka nélkül nem ér az egész semmit sem. Viszont sajnos rengeteg szerveren azt tapasztalom, hogy semmi jele ennek. Inkább a másik alá szoktak tenni, én imádok csapatban dolgozni.. De csak olyanokkal akikkel lehet is normálisan. Θ Aktivitási idő Θ Hétköznap ( attól függ hogyan dolgozom): 2-3 óra Hétvégén ( ha nincs programom) : 3-4 óra. Θ Miért pont én? Θ Eléggé megbízható embernek tartom magam, ahol eddig voltam admin nem igazán érkezett rám panasz, illetve a vezetőség ( igaz lehet nem emlékeztek rám) ismer engem. Mindig próbálom a tudásomnak megfelelően elvégezni a dolgom. Θ Pozitív/Negatív tulajdonságaim Θ -Fegyelmes -Barátságos -Figyelmes -Humoros -Lusta -Sokat káromkodok -Sokat cigizek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
mettyuua. Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Én nem ismerlek, de szerintem megtudnád állni a helyedet. Sok sikert a jelentkezéshez! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.09.10.-én 19:00-kor vagy 2019.09.11.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések