vendel Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 8, 2019 (módosított) IC/InGame nevem: < william ethan> A ban időpontja: < 2019-09-03 21:22:00> A ban oka: < admin szidás> A ban időtartama: <2019-09-13 21:22:00 > Admin neve, aki bannolt: < Daniel> Miért szeretnéd az unbant? <mert szerenék még sok mindent csinálni a szerveren > Edited Szeptember 8, 2019 by vendel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
vendel Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 bocsánat,hozzá vagyok szokva a alex-hez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Szia! Alapból nem értem, hogy engem hogyan kevertetek bele abba a szituációba? Segítettem a barátodnak, felsegítettem aztán lementem. 1 óra múlva vissza mentem a szerverre, és fent voltam PK-n. IG pedig küldtél egy PM-et, hogy rohadjak meg. Minimum egy bocsánat kérés, hogy olyan adminnak írtál ilyet és tetted fel PK-ra, akinek köze se volt a történtekhez. Az UB-t részemről megkapod, ami egy 300 perces jail lesz. PK-t zárom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések