Tomix436 Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 8, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Kovács Tamás - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < nem nem voltam> Miért ezt a frakciót választanád? < mert ez nekem szimpatikus > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < nem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Tomi vagyok Albertirsán lakok. És szeretem a kaját meg a sulit. És a focit,kosarazást,rollerezés. Meg programozni is szeretek. Meg valamit barkácsolni dolgokat. > IC Rész Jelentkező neve: - Jeffry Goldman - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos 1980.08.25 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Natassa Hemiltom - Jelentkező apjának neve: - James Goldman - Előző munkahelye(i): - Olaj finomito - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Jó hogyha az emberek össze fognak.Meg azt is szretem hogyha nincs csufolkodás vagy káronkodás mint például a jó k***a a***d. Meg az együtt müködés. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Jeffry Goldman nak hívnak Los Santosba költöztem a testvéremel.Azért költöztün ide a testvéremel hogy az életünket elkezdjük normálisan.És hogy legyen egy jól fizető munka helyünk amiböl majd a családunkat eltarcsuk.Apukám elhagyot minket amikor 10 éves lehetem.Anyukám meg azóta is dolgos asszony. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Smith Jhon Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Lapja nem nyerte el a tetszésünket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések