Tyler Hayes Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 8, 2019 Helósztok kedves olvasók! A rendőrség korlátozását úgy kell érteni,hogy PL:Voltunk 4-en északit rabolni,és kijöttek vagy 8-an.Maximum 5-6 embert tudnék elképzelni.A rablás úgy zajlott,hogy 4-en voltunk,én és az egyik tagunk bent,egy kint a kocsival,és egy terepet szemlélni,infózni.Szerintem igazságtalan,hogy kétszer annyi rendőr volt a nyakunkban mint mi jó magunk,arról nem is beszélve,hogy csak ketten a boltban.Csak ennyi a lényeg,hogy egy akcióra amin PL:4-en vannak,könyörögve kérek mindenkit,hogy ne 8 rendőr jöjjön ki. Megértéseket köszönöm! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 8, 2019 És ők mégis honnan tudnák, hogy ti hányan vagytok? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Szeptember 9, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 9, 2019 Szia, amint Peter is említette előttem fogalmunk sincsen arról hogy ti hányan vagytok. A másik dolog pedig, azért voltunk annyian mivel épp meeting volt és közel az összes rendőr fent volt a szerveren, most erről nem tehetek ezzel jár. Rossz időben, rossz helyen. Ahogy leírtad volt egy emberetek kint aki a terepet szemlélte azt én lesokkoltam és azt állította hogy a földön volt tehát nem kellet volna lássam. Kértem tőle logot róla hogy volt-e róla RP majd közölte hogy nem tud arról adni és lecsatlakozott az RP közben. Nem akarok rögtön itt vádaskodni de nem értem mit akartok ha ilyen tagjaitok vannak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 9, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 9, 2019 A csávó véletlen lépett ki,még beszéltem is vele.Mivel Alt Tabozni akart,hogy megkérdezze hol találja a logot,csak rányomott a leállítás gombra,és ezzel lecsatlakozott.A másik meg az,hogy nagyon egyszerű,hogy hogyan tudják.Esetleg terepszemlét ők nem tudnak végezni?Ha példának okáért egy időpontban kettő eset történik akkor is csak random mennek oda a rendőrök?És PL: akkor egy túszejtésen vannak 4-en a boltrablásnál meg 6-an?Ezt mondjuk nem értem de mindegy.Annyi a lényeg köszi a válaszokat! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések