Aleksandr Nurmagomedov Létrehozva: Szeptember 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 9, 2019 OOC: Név: Homann Patrik Életkor: 16 Születési hely: Nyíregyháza Információ rólam: Nyíregyházán élek, a Kölcsey Ferenc Gimnáziumába járok, most leszek 10. osztályos. Nyíregyházán focizok már több éve. Hobbim közé tartozik a gépezés, amin inkább SeeMTA-zok és Fifázok, és az olvasás. Mióta RP-zek: Körülbelül 2 éve RP-zek folyamatosan a SeeMTA-n. IC információk, önéletrajz: (ha meglesz a banda, akkor névváltást fogok kérni.) Név: Carl Johnson Kor: 26 év Születési hely: Los Santos Anyja neve: Ismeretlen Apja neve: Sean Johnson Történet: Carl 1993. május 22.-én született Los Santosban. Sean nevelte fel öt, így a fia hamar megismerte az illegált. Gyerekkorában sokat balhézott másokkal. Kiskorától kezdve foglalkozott a fegyverekkel és a drogokkal is szintén. Néhány év elmúlása után a rivális banda megtámadta őket, ami név szerint a Piru, és megölte Carl apját, Seant. Carl nem tudta apjáról, hogy a Grove Street vezére volt, ezért elhatározta, hogy követi apja útját, és így lett belőle a Grove Street vezére. FRAKCIÓ NEVE: kiket hoznál: Eleinte csak én,és néhány haverom jönne a bandába,de mivel úgy gondolom,hogy a Grove Street egy nagy banda,ezért hamar jönnének a tagok jelentkezni a szerveren. Frakció felépítése, rangok -Homie ---> Ő a legkisebb rang, aki még nincsen beavatva a bandába,ki kell érdemelnie a tiszteletet. Beavatása: kosármeccs, vagy egy kisebb RP - Thug ---> Egy sima tag, aki már be van avatva. - Dealer ---> A drogokkal és más illegális dolgokkal foglalkozik,a beszerzett anyagokat kell leadnia a vezérnek - Co-Gang Leader ---> Ő és a vezér parancsol a többi tagnak közösen - Gang Leader ---> A legnagyobb rang a bandában,ő dirigál mindenkinek. a Grove Street főnöke. (1 leader, 2 alleader) Céljaim a frakcióval kapcsolatban - egy jó közösséget létrehozni, ahol az emberek értik a bandaRP-t - napi szintű, kreatív RP-k csinálása, ezáltal más banda is RP-ben részesülne. - tiszteletadás a bandán belüli tagoknak - szeretnénk, hogy a Grove Streetbe minél több ember jelentkezzen majd Miért én legyek a kiválasztott? - úgy gondolom, hogy érett gondolkodásom van, ezzel segíteném a banda működését - minimum napi 4 órát tudnék játszani a szerveren, tehát aktív vagyok - betartom a szabályokat, amit be kell tartani,azt én szigorúan betartom - A bandák vezetésében tapasztalt vagyok - csapatjátékosnak tartom magam Tapasztalataim Leaderség terén Kisebb-nagyobb szervereken voltam már bandában sima tag is, és leader is a Grove Streetben. Tapasztalatom ezek miatt van hozzá. Igényelni kívánt frakciójárművek - Ford e150 (1darab) - Chevrolet Impala (2 darab) - Dodge Coronet (2 darab) Skinek,mapolás Skin id-ket tudok mondani, de ha ez így nem jó, akkor kitalálok valamit. ID-k: 105, 106, 107, 269, 270, Mapolás: Köszönöm szépen,hogy elolvastátok! Most már van TS mikrofonom!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Wolfren Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Olvasható szöveg, kiemelted a bekezdések "címeit", Külön válogattad a bekezdéseket ,tartalmas és még sorolhatnám... TÁMOGATOM és hatalmas pacsi 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Szinte ugyan az a lap amit egyszer már megírtál,de ennek ellenére is TÁMOGATOM! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 10, 2019 Tudom,kb ugyanaz,de errol nem lehet nagyon mast irni koszi a tamogatast!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Avram Eduard Hozzászólva: Szeptember 11, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 11, 2019 TÁMOGATOM!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2019 On 2019. 09. 09. at 22:09, Aleksandr Nurmagomedov said: - úgy gondolom, hogy érett gondolkodásom van, ezzel segíteném a banda működését - betartom a szabályokat, amit be kell tartani,azt én szigorúan betartom Az utóbbi napokban szedtél össze a frakció leaderségre nézve elég komoly jaileket. Érett gondolkodással miért hazudtál/vezetted félre @Daniel-t? Ha pedig betartanád a szabályokat nem kaptál volna olyan jailt, hogy OOC stílus, a PG-ről pedig még nem is beszéltünk. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 13, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 13, 2019 Teljes mértékben nem támogatom és elmondom miért. - sok adminjailod van és még egy bannod is van - az ooc stílusod borzalmas a tegnapi után méginkább Ezek után nem hinném hogy képes lennél elvállalni egy frakciót. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Yajeel_Onfroy Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Cső-Cső! Nekem nem annyira tetszik, mivel ilyen tipikus cringe roleplay beütésű bár nem akkarok előítéletes lenni. ilyen BasketBall Gang feeling, kiváncsi lennék hogy zajlana a TGF, illetve a beavatás mivel ez a Kosármeccs beavatás elég cringe. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 (módosított) Onfroy nekem is ilyen érzésem van, és ezek a rangog, meg az Old school cuccos, egyáltalán NEM TÁMOGATOM. Edited Szeptember 17, 2019 by LrAgGe 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aleksandr Nurmagomedov Hozzászólva: Szeptember 18, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 18, 2019 Pali te hol tudnal ilyen palyazatot csinalni? Szep suti vagy te is Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Yajeel_Onfroy Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 (módosított) Hát ezen csak nevetni lehet, lmao. ilyen pályázatott egy new roleplayer is tud írni nem kell hozzá nagy orvos tudomány. TOVÁBBRA SEM TÁMOGATOM. asf Edited Szeptember 19, 2019 by Yajeel_Onfroy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 @Aleksandr Nurmagomedov A stílusból vegyél vissza. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések