Sebastian Laurance Létrehozva: Szeptember 13, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 13, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Kutfej Zoltán Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 2-6 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Más szerveren voltam tek leadner,halls agnelses,orfk,omsz, Miért ezt a frakciót választanád? Mert eléggé meg tetszett ls szeretek ooc és ic is vezetni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen persze Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Én egy zalai srác vagyok.Szeretk focizni,gépezni,mezőgazdászkodni.Szeretek segiteni másoknak amiben tudok.Sokak szerint kedves vagyok.Nem szeretek tanúlni de azért elég jó jegyeim vannak IC Rész Jelentkező neve: Sebastian Laurance Jelentkező születési helye, ideje: San Fierro 1997 Jelentkező anyjának leánykori neve: Sebastian Maria Jelentkező apjának neve: Sebastian Laurance Előző munkahelye(i): Olajfinomitó voltam Rendelkezel jogosítvánnyal? igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Hát én eléggé csapat munkás ember vagyok.Szeretem ha a társaim is azok.Majd reméllem normális társakkal tudok dolgozni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Hát egy elég nehéz gyerekkorral rendelkező ember vagyok.De most azért meg szettem magam.Egy új élet reményében jöttem át los santosba.Kis kocsimmal és a barátnőmmel.És egy nagyon jó munkát szeretnék keresni.Jó fizetéssel és minél több munkában lévő emberrel.Egy elég nagy iskolában végeztem de nem sokra vittem ahoz képest igy.De itt los santosba itt reméllem viszem valamire.Már nagyon sok embert meg ismertem és elég jó barátok lettünk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Hello ! Eléggé rövid lett a lapod, ha bővítenéd akkor lenne róla szó ! Kapsz hozzá 24 órát ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Mivel nem érkezett bővítés ezért elutasításra kerül. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések