Jump to content

Bella Da Collins adminisztrátor jelentkezèse

Ajánlott bejegyzések

OOC ismertető:

22 éves vagyok, amazon nő személy, szeretem az állatokat van is 2 kutyám, általában szabadidőmben olvasok és gépezek, szeretem a szerelmes, fantasy, sci-fi könyveket amelyek színt visznek az életembe és valamelyt reményt add eben az elveszet és felgyorsult világban számomra, filmekben is szeretem a hasonló témájú vagy például Intelstellar,Utazók,Black Mirror sorozatot is, a politika nem nagyon foglalkoztat általában kerülöm az ilyen konfliktusokat, az embereket mint egyaránt elfogadom bárhonnan is származik és bármely rasszból mivel szerintem mindannyian isten bárányai vagyunk akiket próbára tesz hogy képesek vagyunk túllépni a emberi hiányiságainkon és megbékélni a halállal a vég előtt, zenei stílusom mindenféle  amelyhez éppen kedvem van azt hallgatom meg nincs konkrét kategória, hiszek a abban hogy minden ami történik annak valami lényeg van és hogy nem véletlenül történnek meg, általában kedves vagyok és jó döntéseket szoktam hozni az életemben, minden személyt megtisztelek függetlenül az életkorától mivel lehet valaki fiatal és értelmes mert az értelem számomra nem a életkortól füg hanem maga a hozzá állásához bizonyos dolgokhoz, ritkán alkalom amikor feltudnak idegesíteni általában ha felidegesítenek az olyan dolog amely személyemhez szól és azt akarja megsérteni, sok dolgot a szívemre veszek sajnos ez egy hátrányom mivel általában ha engemet környező dolgokat támadnak ott próbálok jobban teljesíteni, szeretem az animéket általában szoktam nézni 1-2 anime sorozatot mint kikapcsolódás vagy ellazításnak, nagy részt gondolom ebből kirakható milyen személy vagyok

IC ismertető:

Bella Da Colins hívnak, születtem 1995-08-29-én Olaszország egyik kis városában. Édes anyám ésédes apám is még csecsemő korban meg haltak igy egy árvaházba kerültem ahonnan hamar örökbe fogadott egy pár. Amerikába költöztem velük anyukámat Tina Mckartynak apukámat Jake Mckartynak hivják. Mindketten a családi autószerelő válallkkozásunkba dolgoznak.Kiskoromóta sajátjuk ként szerentnek de eléghamar  elmondták hogy örökbe fogadtak. Eleinte próbálgatam a saját utamat járni és az életmentéssel foglalatoskodtam de hamar rá jöttem hogy nem az és pályám ez. Egynapon mikor dolgoztam pont később kiderült a testvéremet kellett megmenteni. Innen kezdőtedtek el a problémák velem mert ahogy a tesvérem be vezetett az alvilág mélyebb helyeire a munkám ott hagytam. Egy napont viszont apám elé áltam és munkát kértem mert nem akartam hogy haragudjon. Elős barátom aki jegyesem is lett sajnos elhunyt. A maffiába jól érzem magam annak ellenére hogy mindig is leglális munkákat végeztem. Azóta vissza tèrtem a jó útra hamarosan legjobb barátnőm mellett a városi rendőrfőkapitányságon fogok dolgozni. 

Az Adminisztrátor feladata:

Andminnak a dolga az hogy pártatlanul próbálja megoldani azt a problémát ami fenn áll a játékosok közt. Meglátásom szerint nem csak a büntetés a feladat hanem hogy mindenkinek élvezhető legyen a játék. Aproblémát csak saját rangja és hatáskörén belül. Ha azt érzi hogy a fennálló problémát ő egymaga nem tudja meg oldani forduljon  nagyobb rangú társához vagy a főadminhoz esetleg vezéradminhoz és tulajhoz. Saját rangját szemelőt tarva ne próbáljon olyan ügyet le vezetni amit nem kellene.Ts-en és Szerveren is feladata rangjához méltóan vislekeni és szabályokat tartani

Ezért szeretnék Admin lenni:

Szeretek új dolgok megpróbálni. Akihivásokat próbálom mindig meg oldani. játékos társaimnak szeretnék segiteni de ugy hogy közbe nem élek vissza a meg kapott bizalommal és ranggal.

Ennyit tudok aktív lenni:

Napi aktivitásom változó de 5órát kb minden nap tudok lenni aminek nagy részét szolgálatba is töltöm hogy segítsem a társaimat  ezzel.

Negatív tulajdonságaim:

Sokszor rá stresszelek a feladatra és ha valamit nem tudok nem merem kérdezni mert úgy érzem tudnom kéne.

Pozitív tulajdonságaim:

Megértő vagyok egy határig amig nem azt érzem hogy ezt kihasználják. Segitő kész mindenkivel szemben. szeretek csapatba dolgozni és jó hangulatba.

Eddigi tapasztalataik Adminkènt: 

Staff(1, 5) 

Admin1(1hónap) 

Ezért válasszatok engem:

Gyarapitanám egy egyéniséggel a csapatot.Tisztában vagyok vele hogy csak rangomon belül cselekedhetek és ezt mind Tsen mind szerveren tudom tartani. Nagyon szeretek csapatban tevékenykedni és ha jó a csapat akkor különösen hamar meg tudom milyen ember vagyok.

Edited by Bella Da Colins

Kedves jelentkező!

Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezése el lett utasítva.

Felmerülő problémák a jelentkezési lapban:

•  Rengeteg helyesírással, fogalmazással, és szóhasználattal kapcsolatos nyelvtani hiba. 
  •  Nem egyértelműek néhány pontban a megfogalmazott gondolatok.
  •  MTA-s tapasztalatok kifejtésének elhanyagolása.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.