Jump to content

James Cravis adminisztrátornak jelentkezik!

Rocky

Ajánlott bejegyzések

Képtalálat a következÅre: ânextgamingrpâ

- Magamról -

Sziasztok! Herda Bulcsú vagyok, 17 éves vagyok. Perbálon lakok Budapest-től nem messze. Szakgimnáziumba járok azon belül gazdasági informatikára. Fontos számomra a csapatmunka. Szeretek gépezni meg néha megcsinálni egyéb elektronikai dolgokat. Régebben kb 2-3 éve még adrenalin függő voltam ezért sok hülyeséget csináltam, de már leszoktam róla. Szeretek baráti körrel elmenni moziba vagy valami show-ra. 

- Magamról a játékban -

3-4 éve MTA-zok, az elején nem nagyon tetszett még ez az egész Roleplay,de kis idő múlva megkedveltem. Több szerveren is megfordultam már Pl:. FineMTA,Hungary Life,SeeMTA V3,SeeMTA LV

Sok tapasztalatot szereztem ez idő alatt és emellett a barátaimmal játszok a szerveren valamint egy kisebb vagyonra is szert tettem. Több mint 1 milliós vagyon, Ferrari F355-ös és még egy ház is a Déli benzinkút mellett . Ezen a szerveren voltam már több frakcióban is mint például a Rendőrség/TEK, és a Cravis Crime Family.

- Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? -

https://imgur.com/a/ci2kxLD

- Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? -

Példát kell mutatni a játékosoknak, aki mindent megtesz azért hogy kevesebb szabálysértés/gond legyen.Senkivel se kivételezzen még ha a barátjáról legyen szó.

- Aktivitási idő -

Változó , legtöbbször attól függ hogy mikor végzek, átlagba 5-6 órát de van amikor 8 órát is és hétvégente pedig több mint 10 órát tudok gép előtt lenni, viszont van olyan alkalom amikor nem tudok fent lenni egyéb okok miatt .

- Mi a véleményed a csapatmunkáról? -

Szerintem a csapatmunka egy nagyon fontos tényező, főleg itt a szerveren. Fontos hogy egymásnak segítsünk mint adminok, példul ha egy új admin nem tud valamit vagy hasonlóak. Csapatmunka hiányában akár egy egész szerver is szét tud esni, ezt mindeképpen el kell kerülni.

- Miért pont téged válasszunk? -

Szerintem alkalmas lennék a feladatra, mivel sokszor voltam már IDG adminsegéd a szerveren és pár dolgot már kitudtam tapasztalni. Ezek mellet találékony vagyok és talpraesett. Ha valami gond van azt probálom gyorsan és gond mentesen megoldani.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak? -

Egyrészt ki szeretném magam próbálni mint admin emelett szeretek új közösségbe kerülni, ahol megismerhetek új embereket, akikkel jó barátáságot köthetek, valamint segíteni az olyan embereken, akiknek szükségük van az adminok segítségére.

Pozitív tulajdonságok

-Barátságos-

-Kedves-

-Segitőkész-

-Gyorsan megbocsájtok-

Negatív tulajdonságok

-Válogatós-

-Gondatlan-

-Kíváncsi-

-Szókimondó-

Edited by James Cravis
  • Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.