Christian Pjotr Létrehozva: Szeptember 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 14, 2019 IC/InGame neved: Christian Pjotr. A ban időpontja: 2019.08.25 A ban oka: Szerverminősítés,adminminősítés,rengeteg AJ. A ban időtartama: Örök. Admin neve, aki bannolt: KR3MX Miért szeretnéd az unbant? Nagyon sajnálom,hogy ilyet írtam ki a szerverről és a szerverről is.Elnézést szeretnék kérni,hogy ilyet írtam és hidd el megbántam!Mégegyszer elnézést kérek,és ha unbannoltok ígérem 1 jail-om sem lesz!Köszönöm,hogy végigolvastad! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 Ha rajtam múlna megkapnád az UB-t és remélem meg is kapod ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Christian Pjotr Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 @Jessica Greco Köszönöm szépen! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Szia. Megkapod az UB-t! 600 perc fejében, illetve egy utolsó esély cím szóval, ha valami súlyosabb indok miatt AJ-be kerülsz azonnal vissza kerül a ban! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések