Adam1101 Létrehozva: Szeptember 14, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 14, 2019 (módosított) NextGaming Adminisztrátori Jelentkezésem - Magamról - Sziasztok! Auer Ádám vagyok 15 éves. Kis faluban élek szüleimmel és egy testvéremmel. Van egy kutyusom 2 éves. MTA-ban 5-6 éve RP-zek illetve játszom rendszeresen. A szervert nemrégiben találtam meg sajnos. Eleinte nem nagyon kedveltem ezt az egész RPs dologot, de immár lassan 7. éve nagyon szeretem és szerintem jól megy. Kedvenc sportjaim: Futás, foci, kosár, és néha néha eljárok kondizni is. A szervert mint említettem nem rég találtam. A kitűzésem a szerver iránt: Legalább 1 frakció Legalább 100.000$ És végezetül 1 es adminisztrátori szint teljesítése. A szerveren aktív tudok lenni, suli időben kicsit kevesebbet de legalább tudok fent játszani. - Hányszor voltál bannolva? Miért és mennyi időre? - Egyszer sem, és ez remélem változatlan fog maradni hisz nem célom kibannoltatni magam. - Aktivitási idő - 4-5 óra hétvégente, sajnos iskola időben csak 3-4 órát. - Mi a véleményed a csapatmunkáról? - A csapatmunka nagyon fontos, főleg ha sok ember van. Az adminok között a szervereken kell lenni csapatmunkának, mert szinte ez követelmény. - Miért pont téged válasszunk? - Máig csapatmunkában dolgozok IRL. Szerintem megfelelő embernek érzem magam a szerver adminisztrátori csapatába. - Adminisztrátori feladat - Játékosok segítése, példamutatás, a szerveren a NonRP-s játékosok adminjail/kick Hogy miért? Hát azért mert a NonRP-s játékosok folyamatosan rontják a játékélményt! - Miért jelentkeztél adminisztrátornak? - Szeretném segíteni a munkátokat a szerveren. Segíteni szeretnék a kezdőknek, ha valamit nem értenek. Pozitív tulajdonságok Örömteli Tisztelet tudó Segítőkész Kedves Negatív tulajdonságok Szókimondó Haragtartó Néha kiragelek Sajnos csúnyán beszélek |~| Köszönöm hogy végigolvastad|~| Edited Szeptember 15, 2019 by Adam1101 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Benhook Thoms Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 14, 2019 Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2019.09.24.-én 19:00-kor vagy 2019.09.25.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések