Jump to content

Eichi Leez Adminisztrátori jelentkezése

Adam1101

Ajánlott bejegyzések

1750219669_nglogonagy.png.e550a862644d7cNextGaming

Adminisztrátori

Jelentkezésem

- Magamról -

Sziasztok! Auer Ádám vagyok 15 éves. Kis faluban élek szüleimmel és egy testvéremmel. Van egy kutyusom 2 éves. MTA-ban 5-6 éve RP-zek illetve játszom rendszeresen.

A szervert nemrégiben találtam meg sajnos. Eleinte nem nagyon kedveltem ezt az egész RPs dologot, de immár lassan 7. éve nagyon szeretem és szerintem jól megy. Kedvenc sportjaim: Futás, foci, kosár, és néha néha eljárok kondizni is. A szervert mint említettem nem rég találtam. A kitűzésem a szerver iránt:

Legalább 1 frakció

Legalább 100.000$

És végezetül 1 es adminisztrátori szint teljesítése.

A szerveren aktív tudok lenni, suli időben kicsit kevesebbet de legalább tudok fent játszani.

- Hányszor voltál bannolva? Miért és mennyi időre? -

Egyszer sem, és ez remélem változatlan fog maradni hisz nem célom kibannoltatni magam.

- Aktivitási idő -

4-5 óra hétvégente, sajnos iskola időben csak 3-4 órát.

- Mi a véleményed a csapatmunkáról? -

A csapatmunka nagyon fontos, főleg ha sok ember van. Az adminok között a szervereken kell lenni csapatmunkának, mert szinte ez követelmény.

- Miért pont téged válasszunk? -

Máig csapatmunkában dolgozok IRL. Szerintem megfelelő embernek érzem magam a szerver adminisztrátori csapatába.

- Adminisztrátori feladat -

Játékosok segítése, példamutatás, a szerveren a NonRP-s játékosok adminjail/kick

Hogy miért?

Hát azért mert a NonRP-s játékosok folyamatosan rontják a játékélményt!

Miért jelentkeztél adminisztrátornak? -

Szeretném segíteni a munkátokat a szerveren. Segíteni szeretnék a kezdőknek, ha valamit nem értenek.

Pozitív tulajdonságok

Örömteli

Tisztelet tudó

Segítőkész

Kedves

Negatív tulajdonságok

Szókimondó

Haragtartó

Néha kiragelek

Sajnos csúnyán beszélek

|~| Köszönöm hogy végigolvastad|~|

Edited by Adam1101

• 2 weeks later...
  • Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.09.24.-én 19:00-kor vagy  2019.09.25.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.