Jump to content

Dyalan Brookes jelentkezése adminisztrátornak

Dyalan Brookes

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

-Üdv! Tamás Krisztián vagyok 19 éves. Szegeden élek. Építőiparban dolgozok napi 10 órát. Kőműves iskolát végeztem, viszont nem csak kőműves munkát végzek a munkahelyen. Sajnos dohányzom is. Van egy barátnőm másfél éve. Szeretem a focit viszont nézni jobban mint focizini, mivel nem nagyon megy nekem. Szabadidőm nagy részét számítógép előtt töltöm illvetve a barátnőmmel. Napi szinten 3-4 órát tudok játszani a szerveren minimum. Ez csak több lehet. Ebből több mint felét tudom adminszolgálatban tölteni. 5-6 éve  kezdtem el rp-z ni, de voltak kisseb nagyobb kihagyásaim.

Szervereken elért dolgaim:

-Hungary life: Rendőrségben voltam. Voltam adminsegéd is  viszont az nagyon rég volt.

-Fine MTA: Rendőrség , Mentőszolgálat frakciókban

-Kisebb szervereken ahol 10-20-30 playek voltak csak: Adminsegédtől egészen a szuperadminig/admincontrollerig.

Hányszor voltam Adminjailba?

Hányszor voltam Bannolva?
https://imgur.com/a/iQbzqa2

Adminisztrátor feladata:

-Egy adminisztrátor feladata páldátmutatni a játékosok felé, illetve a játékosok segítése és a szabályzat betartatása. Ha nem tartják be a szabályokat akkor szankcionálás és itt nincsen kivételezés senkivel. Ha valamit esetleg pm-be kérdeznek akkor normálisan érthetően leírni a játékosnak/játékosoknak. 

Véleményem a csapatmukáról:

-A csapatmunka nagyon fontos tud lenni egy ilyen nagyobb szerveren. Legfontosabb az együttműködés, összetartás, őszinteség. Fontos még az is hogy egy egy esteben hatékonyan tudjunk/tudjanak együtt dolgozni.

Miért pont engem válasszatok:

-Szerintem érett vagyok a feladatra. Nagyon szeretek segíteni az embereknek, és nem szeretem a nonrp-t. Van sok tapasztalatom.

Miért jelentkezek adminisztrátornak:

-Tudom milyen ha nonrp-sen rp-znek az emberrel, nagyon idegesítő tud lenni és eltudja rontani a játékélményt. Ezt szeretném megakadályozni a lehető leghatékonyabban. Látok jövőt a szerverben. Ez nem egy olyan szerver hogy egy hónap mulva már nem lesz.

Pozitív tulajdonságaim:

-Szeretek csapatban dolgozni

-Kommunikatív vagyok

-Szorgos

-Tanulékony

-Érett

-Precíz

-Őszinte

Negatív tulajdonságaim:

-Hamar fellehet idegesíteni

-Haragtartó vagyok

-Önfejű

Edited by laposagy77

• 2 weeks later...
  • Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.09.24.-én 19:00-kor vagy  2019.09.25.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.