norbi0828 Létrehozva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 15, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Németh Norbert - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3-4 gond nélkül - Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen , itt is voltam már autószerelő > Miért ezt a frakciót választanád? < mert aktív taxisokra szükség van , én az lennék > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < természetesen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Magyarországon élek/lakok. Kedvenc hobbim a biciklizés. 1 dolog van amitől félek azok pedig a pókok ( szóval , ha valaki "vicces" pókos képet küldene tartsa magának). Megértő vagyok. A problémáimat mindig megbeszélem. Jól dolgozom csapatban. Szeretek segíteni másokon. Szeretek új dolgokat tanulni. Remekül alkalmazkodom. Döntésképes vagyok szóval lehet rám nagyobb feladatokat / komolyabb döntéseket is zúdítani! > IC Rész Jelentkező neve: - Kevin B Jimmy - Jelentkező születési helye, ideje: - 1996 Augusztus 28 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lois Elsa - Jelentkező apjának neve: - Kevin B Jordan - Előző munkahelye(i): - autószállító , olajszállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Egy olyan dolog ami elengedhetetlen , főleg ebben a munkában! Ez minden szervezetnek az alapja! Gyorsabban meglehet vele oldani mindent! - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Van szakmai tapasztalatom! Előző munkámnak köszönhetően remekül vezetek és ezt tudnám hasznosítani a munkámban ! Diplomám van! Perfektül beszélem az alábbi nyelveket: magyar , angol , német , orosz! Elvégeztem rengeteg kommunikációs tréninget! Sportos ember vagyok! Remekül dolgozom csapatban! Jó a memóriám! Minden iskolámban én voltam a legokosabb diák! Van jogosítványom! Nagyon sokat értek az egészségügyhöz , rengeteg tanfolyamon vettem részt , oklevelem is van újraélesztésből! - Edited Szeptember 21, 2019 by norbi0828 bővítés Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Hello ! Eléggé rövid lett a lapod, ha bővítenéd akkor lenne róla szó ! Kapsz hozzá 24 órát ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 done Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.22 17:00 vagy 2019.09.23 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések