beni1129 Létrehozva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 15, 2019 (módosított) Nem lehetne egy kicsit visszaszorítani a NON RP-s cselekedeteket [PL: Megyek az úton,és X-Y szándékosan átjön a sávamba és nekem jön ] Arra szeretnék kitérni hogy akik rontják a játékélményt néha úgy érzem én is hogy teljesen elmegy az egész életkedvem ,mikor szándékosan nekem jönnek és persze az issza a levét aki normálisan vezet/játszik ... Ötletem a következő lenne egy automatikus admin Jail,és ez által a ti feladatokat is csökkenne ha esetleg nincs aktív admin fent a szerveren. Edited Szeptember 15, 2019 by beni1129 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Ezt az automatikus admin jailt kifejtenéd bővebben, hogy hogyan működne? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
beni1129 Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Arra gondoltam hogy például a gép érzékelné ha átmész a másik sávba szembe levőbe és ott közlekedsz ,akkor egy bizonyos idő után bedob az automatikus Jail-be. Mondok valamit mondjuk ott tartózkodsz 5-10 percig ,akkor automatikusan berak a rendszer. Nagyjából ezt az egészet így látom át a fejembe! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Kivitelezhetetlen. Ha valaki neked megy többször szándékosan, csinálsz képeket, teszel rá PK-t, vagy szólsz adminnak. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 5-10 percig nem hiszem hogy valaki végig a szembe sávba közlekedne, egyszer biztosan vissza menne a saját sávjába, ha pedig újra át megy akkor meg újra indulna az 5 vagy 10 perces vissza számlálás. Direkt szerintem senki sem közlekedne a szembe sávban ennyi ideig. Maximum úgy lehetne megoldani, hogy 5-10 perc helyett 1 perc lenne, vagy kevesebb, ezzel viszont az lenne a baj, hogy ha valami ok miatt megy a szembe sávba valaki, akkor ha azt nézzük ok nélkül jailezné be a játék. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
beni1129 Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 kész vicc köszi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
beni1129 Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Persze mert minden player az F12 tartja egyfolytában az ujját inkább nem szólok semmit! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Hát sajnos ez van, vagy indítasz videófelvételt. nVidia Shadowplay kb. semennyire nem eszi a gépet, főleg MTA-ban. Amit te írtál az kb. kivitelezhetetlen. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések