John Sieera // Aqua22 Létrehozva: Szeptember 15, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 15, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Máté Hány éves vagy? 14 leszek februárban Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 1-3 óra attól függ hogy van e valami dolgom Jelenlegi játszott perceid száma: 887 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Nem voltam még frakcióban Miért ezt a frakciót választanád? Ez a frakció érdekel a legjobban Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Szeretek videójátékokkal játszani. Sokszor beszélgetek barátokkal. Szeretem a természetet. Szeretem a közösségeket. Szeretem az állatokat. IC Rész Jelentkező neve: Jhon Sieera Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos Korház, 1998.02.14 Jelentkező anyjának leánykori neve: Andreanne Schinner Jelentkező apjának neve: Carlos Bashirian Előző munkahelye(i): Blue Berry Oil Transport Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Véleményem a csoportmunkáról az, hogy minél szorosabb a csapat annál jobb a munka. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Nagy felelőségtudattal rendelkező, megbízható, körültekintő, pontos és igényes munkavégzésre törekvő embernek tartom magam. Szeretnék egy biztos hátterű cégnél elhejezkedni és munkatársaimmal elérni a kitűzött célokat. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem. Munkatársaim kitartó, lelkiismeretes, segítőkész embernek ismertek meg. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 15, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: Keveset írtál, magadról 5 kerek mondatot kértünk, nem egy felsorolást, hogy mit szeretsz. A napi 1-3 óra aktivitás kevés. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések