Jump to content

Paul Henrick- Idlewood Piru Blood's

Paul Henrick

Ajánlott bejegyzések

NVZAu.png

OOC Önéletrajz:

Sziasztok, Horváth Krisztián vagyok, 18 éves. Harkán élek (Sopron mellett 1 kis falu) , édesanyámmal, illetve a bátyámmal.

Éppen munkanélküli vagyok, kijártam a sulit. Szakács végzettségem van. De szakmát szeretnék váltani, nem egy álom meló.

Kiskorom óta figyeltem tesómat mit csinál, aztán én is belecsöppentem a virtuális világba. Eleinte inkább SAMP-al kezdtem, mint általában mindenki. Ott elsajátítottam az alapokat az RP kategóriában. Utána áttértem MTA-ra. Körülbelül 4-5-6 éve RP-zek.

Mivel egyenlőre nincs munkám, elég sokat tudok lenni, akár egész nap.

Mivel újonnan nyíló szerver gondoltam elkellene 1 banda is. Gondoltam pályázok egyet.

Több szerveren is voltam már frakcióba, mint tag, mint leader.

IC Önéletrajz:

A nevem: Paul Chris. 1987-ben születtem Los Angelesben 2 öcsémmel Don illetve Owen-el. Szüleim mindig is piros kendőket viseltek. Kis csibész koromban sosem tudtam mire jó ez, valami sebhelyet elfedni, vagy mire? Anyánkat, akkor vesztettük el mikor Owen megszületett. Lelőtték az utcán, én meg végig néztem. Szememet könny borította el. Annyit láttam, kék ruhás, kendős emberek álltak velünk szembe. Hazafutottam, és apának el sem mertem mondani mi történt. Látta rajtam, hogy valami nincs rendben. Kihúzta belőlem, meg is tudta kik voltak. Én nem tudtam a nevüket, annyit mondott, hogy Brips. Ideges lett, féltem, azt hajtogatta megöli. Megöli őket. Féltem, hogy neki is valami baja esik. Nem akartam, hogy elmenjen, de ő csak makacsul ment, és ment. Aznap estig nem láttam, aggódtam érte, féltettem hátha valami baj történt vele. Aztán este hazajött, csak annyit mondott, megfizetett az a faszkalap. 4-en maradtunk a családban. 10 éves voltam mikor Anya elment. Kezdtem elzülleni, kerestem a bajt, edzettem minden egyes nap. Ahogy teltek múltak az évek, kezdtek érdekelni a drogok. Öcséimnek nem szerettem volna rossz példát mutatni, ezért próbáltam titkolni Don elől, merre megyek, mit csinálok. Lassan ő is belekerült ebbe az életbe, és ketten jártuk már az utcákat. Nem szerettem volna, bármelyik családtagomat még egyszer elveszteni. Esküt tettem, hogy a legfőbb ellenségeim azok a kék kendős buzik lesznek, és bármi legyen, megölöm őket. Mikor felnőtt voltam, elkezdtük hordani a piros cuccokat, tetováltatni. Minden nap, pisztollyal léptünk ki a házból, azt sem lehetett tudni, ki fog lelőni ki nem. Egyik nap, arra lettünk figyelmesek, az utcán kezdtek gyűlni az emberek. Pirosak , Kékek, ablakból nézve éppen spanglit szívva, felvettük a kendőt, pisztoly gatyába. Indultunk ki. Utcai bunyó volt. Mindenki egymásnak, lövöldöztek, ütötték egymást ahol csak érték. Rengetegen hevertek a földön, rengetegen. Vérző fejek, kékből piros kendők, ruhák. Owen is szerzett egy sebet. Meglőtték a vállát, hazamentünk, mentőt hívtunk. Sajnos nem csak a mentősök jöttek hanem a zsaruk is. Owen-t kórházba, Dont, és engem börtönbe vittek. Na ott kezdődött igazán, az ahol csak egymásra számíthattunk. Próbáltuk, különböző testrészekbe rejteni a különféle dolgokat, borotvapenge, valami szúró eszköz stb. Az volt a börtönben a fegyverünk. Rá 10 évre, itt vagyunk, és újra akarjuk alapítani a pirosak bandáját. Ez volt a Blood’s. Itt vagyunk, épek vagyunk, de a legnagyobb rivális még mindig a Brips.

Frakció Információk:

A Piru Blood's egy afroamerikai banda. A bandatagok piros kendőket, illetve piros ruhákat hordanak megkülönböztetésként. Fegyverkereskedelem, kábítószerkereskedelemmel foglalkoznak. De ha gyilkolásról van szó nem áll az útjukba. A "Blood-In" másnéven beavatás lényeg, hogy: Valakinek a vére folyjon, ez lehet rablás, verekedés, késelés, gyilkosság, stb. Buldog tetoválást viselnek. Az ellengséges banda Crips miatt, nem használják a C betűt. Beszédben a C helyett B-t mondanak, írásban pedig, áthúzott C betűt használnak.

iVyUNNJ.png?1?1200

TGF Menete:

OOC:

Életkor az nem számít, tudjál RP-zni, gondolkodj éretten.

Értsd a poént, ne sértődj be minden hülyeségen.

Legyen mikrofonod TS3-mon.

Vedd komolyan a frakciót, és ne úgy vedd hogy ez csak 1 szerver, lelövök mindenkit, ha már van fegyverem.

IC:

Megkeresed a HQ-t és ott RP-zel velünk, több napon át, ha tetszik az RP amit tolsz.Ha a leader úgy gondolja hogy bevesz, akkor azt észre fogod venni.

Vagy, lespanolsz, az egyik taggal, és ha úgy érzi hogy van esélyed, bemutat a főnöknek, és majd ő eldönti, hogy csatlakozhatsz-e a bandába. Bandába kerüléskor, beavatunk, magyarán jól összeverünk, és ha kibírod, akkor közénk tartozol, de a vér kelljen hogy folyjon. Ne fehérbőrűként gyere oda, mivel afroamerikai banda vagyunk. Ha rapet, vagy szlengeket tolsz miközben velünk vagy, azok plusz pontok lehetnek.

Céljaim a Frakcióval:

Célom hogy egy jól RP-ző frakció legyen a szerverem. Illetve lehessen jókat RP-zni.

Szeretnék egy jó közösséget kialakítani.

Rangok:

Y.G. Young Gangster  Beavatott, de még nem tag
O.Y.G. Original Young Gangster Kis gengszter, információkat szállít.

O.G. Original Gangster Ő már tagja a Blood's -nak,ő mutatja be az új tagot a főnöknek.

Dealer Ő kereskedik a fegyverekkel, kábítószerrel.

Dawg "Kiéhezett kutya" ha valakit elkell intézni, ő az aki, minden kérdés nélkül, megy és megteszi amit meg kell.

O.O.G. Double O.G. Ő a kisfőnök, ha a főnök távol van, ő parancsol a többieknek, ő vezényli a bandaháborút.

O.O.O.G. Tripple O.G. Ő a főnök, hatalma van mindenki felett. Az ő szava szent

Skinek/HQ

Skinek: https://drive.google.com/open?id=1z7LPOWkPxUCk3IOwaXPOwBpXRfD6qYGh
Map: https://drive.google.com/open?id=1XWtUzh0IrrxSgMe3cBCD9fhFsk2A19hA

yl21vluoejki2u9ng2kx.png

Járművek:
Ford E150 1db

Ford Thunderbird 1db

Chevrolet Impala 1db

Mercedes Benz 280SE 1db

Sanchez 2db

Miért gondolom, hogy megfelelő lennék?:

Sok szerveren voltam már leader, alleader.

Úgy gondolom magamról, vezető egyéniség vagyok, eltudok vezetni 1 szervezetet.

Jól bírom a stresszt, tudom kontrollálni az embereket ha úgy van.

Szeretek csapatban dolgozni.

Egyenlőre rokonomat, illetve haveromat hoznám a frakcióba. 1 vagy nagyon max 2 alleaderel.

Ha megkapom a frakciót névváltást kérnék.

(Illetve szeretnék igényelni garázst is, illetve 1 interiort)

piru_street_boys.jpg

Edited by Paul Henrick
Új HQ
  • Zavaros 2

Igazad van, más elfoglaltsága nem lehet egy embernek, a fórumot kell olvasgatnia 0-24. Miért lenne cringe? És akkor mi van ha old school? Valaki ezt szereti és?? De szerintem nem itt kéne veszekedni.

Honnan veszed, hogy szarul lenne kivitelezve, honnan veszed hogy nem tudnék leader lenni? Honnan veszed hogy te valamivel jobb vagy nálam?

Szerintem, oly mindegy ki mit mond. Nem te, nem is én fogjuk eldönteni hogy kié lesz a leaderség. :)

Egy másik elfogadott pályázat:

-Azért mert elszánt vagyok a céljaimmal kapcsolatban.

-Sajnos nincs tapasztalatom leaderség terén,de érzem azt hogy megállom a helyem.

-Megfelelő RP tudásom van.

Egy lapból nem lehet mindent eldönteni. Nem vagyok fogyatékos, hogy ne értsem azt amit leírsz egyszer. Kiderül mi lesz a pályázattal. Nem egy versenyként fogom fel. De itt lezárom, ugyis csak azt mondogatod, nincs tapasztalatom stb. Majd eldől. Pá

Edited by Paul Henrick
  • Haha 1

Egyátalán nem veszekedek, a másik pedig hogy szerintem járj még meg pár frakciót és utána pályázz valamit is. ( bandát )

Hát ilyen egy TOPIC :D, átalában hogyha pályázatott nyitsz akkor írni szoktak alá az emberek.

Az Old School RP-vel sincsen bajom HA jól van kivitelezve, meg elég furcsa hogy 90'-es évekett akkarsz rpzni, mikor 2019 van és a szerver sem a 90'-es években játszodik. régóta nem így működnek a bandák.

( Szerintem korai ez még neked hogy elválald a "LEADER"-séget. )

Ez nem egy verseny hogy kié lesz! Rettentően rosszul álsz hozzá a témához.

Onnan veszem mindezeket hogy, elmondtam nincsen tapasztalatod ami a pályázatodon is látszik.

Egy szóval sem mondtam ki  hogy, jobb vagyok nálad. 

Szerintem én is zárom ezt az egészet. mivel elég vicc kategoria ahogy Zarwell is mondta. 

Edited by Yajeel_Onfroy
  • Like 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.