Avram Eduard Létrehozva: Szeptember 16, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 16, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? Deme Dávid Hány éves vagy? 16 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? A szerveren 3 órát a frakcióra 2 órát. Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Camorra ba voltam. Miért ezt a frakciót választanád? Mert szeretek vezetni.Szeretem a gyors és a lényegretörő rp-ét. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) A kedvenc hobbim a horgyászat.Nyíregyházán születem , és itt is élek.Mtaval kb 5 éve kezdtem el játszani azótan kisebb nagyobb kihagyásal játszok.Maximalista vagyok de egy kicsit önfejü.Jelenleg még tanuló vagyok ezért tudok csak napi 3 órát játszani kb.Hétvégenként pedik 5-7 órát tudnék. IC Rész Jelentkező neve: Avram Eduard Jelentkező születési helye, ideje: 1998.08.05Los santos. Jelentkező anyjának leánykori neve: Salvatore Liza Jelentkező apjának neve: Avram Stefan Előző munkahelye(i): Olajfinomitó Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szeretek csapatba dolgozni.Ha jó a csapat könyebb a munka és gyorsabb.Munkába ismeri meg az ember a barátait. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Apja neve:Avram Stefaán Anyja nevem:Salvatore Lisa Előzőmunkahelye:Olajfinomitó Voltak kiseeb rendörségi ügyeim de nem ilegális tevékenységek miatt.Szeretek vezetni általába söför vagyok.Szeretek dolgozni nem volt edig sok munkahelyem.Őszinte igazságos vegyok.Szeretek indent tökéletesen megcsinálni nem vagyok hanyag.Amit kérnek tőlem azt megcsinálom.Nem vagyok agreszív de szeretem ha kölcsönös a tisztelet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Mivel bannolt játékos vagy ezért elutasításra kerül. Ezzel zárom ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések