Oliver Colins Létrehozva: Szeptember 16, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 16, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Attila Szeremlei - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Hétköznap 3-4 órát abból 3 órát a frakira, hétvégén viszonylag többet. - Jelenlegi játszott perceid száma: - 283 perc, de sok az rp tapasztalatom és átalaában gyorsan hozzá szokok a szerverekhez. - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Ezen a szerveren még nem de más szervereken már sokfélébe. - Miért ezt a frakciót választanád? - Szerintem ez egy viszonylag semleges frakció. Meg ez volt aza a fraki ami igazán megfogott. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Mind a kettővel.- Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Szeremlei Attila a nevem 14 éves vagyok. Tolna megyében lakok egy mondhatni kertvárosba. Elég sok időt a szabadban és több hobbim is oda húz engem.Szabadidőben gitározni szoktam és gépezni .viszonylag jó tanuló vagyok.2 éve rp-zek. mindenfajta rp szerveren.(4-5 ) - IC Rész Jelentkező neve: - Oliver Colins - Jelentkező születési helye, ideje: - San Fiero - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Molly Stewart - Jelentkező apjának neve: - Kevin Colins - Előző munkahelye(i): - Blue Berry olaj finomitó - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem elég kölcsönös és kedvező mindenki számára.Én az ilyen dolgokban elég jól eltudok helyezkedni .Általában probálok mindig kitűnő lenni az ilyen feladatokban.De ez szerintem mindegyik fél számárol fontos hogy komolyan vegye. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Oliver Colins a nevem. 24 éves vagyok, elég jó fizikumal rendelkezem. Los Santosban Marketben élek,albérletben .5 éve élek itt mióta abba hagytam a sulit és egy itteni egyetembe kezdtem. legfelsőbb végzetségem azt müszaki autószerelő egyetemen végeztem. Ez elött egy olajfinomítóban dolgoztam olajszállitóként. Már 7 éve van joksim. Nemrég volt egy sulyos balesetem amiben eltört 2 csontom is szerencsére 5-6 hét alatt kihevertem. Hobbiaim az a gitározás és szoktam futni is reggelente. Sok tapasztalatom még nincs szakmai téren de már egy 2évet letudok mutatni ilyen olyan helyen. Sokat szokatam szerelni a rokonaim autoját szinte mindig hozzám fordulnak ilyen problémával. - Edited Szeptember 16, 2019 by Oliver Colins Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 17, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.18. 19:00 vagy 2019.09.19. 19:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések