Jump to content

Lamar James élete a Rendőrségben.

LrAgGe

Ajánlott bejegyzések

Szió, oka van hogy nem használok "do" - t de hogy ne csak üres szavakat mondjak el is mondom miért. Mivel úgy nevezett "New éra" rpt gyakorlok a szerveren, lényegre törően rpzek, nincsenek fölösleges részek. Pl : /me lerakja a flakont.) tudod hogy ott a flakon mivel oda raktad fölösleges a do, remélem eltudtam magyarázni :D de fogok majd bele tenni do-t

OOC rész Sziasztok srácok, megszereztük a "frakciónk" pártunk szék helyét, aki szeretne jelentkezni az jelezze nekem egy PM formájában, vagy IC. Remélem tetszeni fog mindenkinek az új kép! :)

IC rész:  Tiszteletem mindenkinek aki olvassa ezt a lapot! A Pártunk felhívást tart egy TAGFELVÉTELRE , amelyben testőröket keresünk. Amelyben kíván jelentkezni azt megteheti ezen az elérhetőségen: 4595204. Ezeket követően, egy személyes találkozón felmérjük a fizikumát, majd ha úgy véli a vezetőség felvételt nyer! 

( Hangulat zene ) 

Rend_r_k_pek_5.png

Rend_r_k_pek_6.png

Rend_r_k_pek_7.png

Edited by LrAgGe
  • Köszi 1

• 5 months later...

Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass

Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.

Felhasználó létrehozása

Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!

Új felhasználó létrehozása

Bejelentkezés

Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.