LrAgGe Létrehozva: Szeptember 17, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 17, 2019 (módosított) Lamar James. 28 éves. 198 cm 74 kg Leírás: Erős test alkatú fiatal ember,aki életét szenteli a barátainak. ( Élményképek hamarosan következnek . ) Edited Szeptember 18, 2019 by LrAgGe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 18, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 18, 2019 (módosított) Bármilyen véleményt elfogadok, kivéve a lehordókat, akik abban élik ki magukat hogy fikáznak mindenkit. Edited Szeptember 18, 2019 by LrAgGe 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 (módosított) 3. sorban Jointot* Edited Szeptember 21, 2019 by LrAgGe Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Hamarosan kifog rajzolódni minden mindenkinek, lehet egyenlőre fura egyeseknek, de ahogy a karakterem fejlődik, úgy fog kiépítődni ez a dolog, és úgy fog össze rakódni nektek is ez a kép hogy mi a tervem ezzel a karakterrel . Remélem tetszeni fog mindenkinek az új kép Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
James Redway Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Hali. Eskü tetszik csak mondjuk lehetne hosszabb részletesebb az rp-k.. a /do is fontos az rpkbe szóval abból is jöhet pár mondat de ekcsoli jó 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Szió, oka van hogy nem használok "do" - t de hogy ne csak üres szavakat mondjak el is mondom miért. Mivel úgy nevezett "New éra" rpt gyakorlok a szerveren, lényegre törően rpzek, nincsenek fölösleges részek. Pl : /me lerakja a flakont.) tudod hogy ott a flakon mivel oda raktad fölösleges a do, remélem eltudtam magyarázni de fogok majd bele tenni do-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 (módosított) OOC rész : Sziasztok srácok, megszereztük a "frakciónk" pártunk szék helyét, aki szeretne jelentkezni az jelezze nekem egy PM formájában, vagy IC. Remélem tetszeni fog mindenkinek az új kép! IC rész: Tiszteletem mindenkinek aki olvassa ezt a lapot! A Pártunk felhívást tart egy TAGFELVÉTELRE , amelyben testőröket keresünk. Amelyben kíván jelentkezni azt megteheti ezen az elérhetőségen: 4595204. Ezeket követően, egy személyes találkozón felmérjük a fizikumát, majd ha úgy véli a vezetőség felvételt nyer! ( Hangulat zene ) Edited Szeptember 25, 2019 by LrAgGe 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
LrAgGe Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 ( Most pár napig off, mivel utazok el, de utána pörög tovább a topic, további "történetekkel" és eseményekkel ) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
kamion Hozzászólva: Március 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Március 10, 2020 Eskü tetszik, pedig én eléggé kritikus szoktam lenni. Még annyi, hogy szerintem használd inkább a Tahoma Bold nevű betűtípust. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Hozz létre egy felhasználót vagy jelentkezz be, hogy hozzászólhass
Regisztrált felhasználóval kell rendelkezz a hozzászóláshoz.
Felhasználó létrehozása
Regisztrálj be a fórumra, egyszerű!
Új felhasználó létrehozásaBejelentkezés
Regisztráltál már? Jelentkezz be itt.
Bejelentkezés