Joo Attila Létrehozva: December 5, 2018 Megosztás Létrehozva: December 5, 2018 OOC Ismertető. Joó Attila vagyok, 12 éves. Jelenleg 6.osztályos tanuló. Van 3 fiú testvérem, és 1 lány testvérem is. Heves Megyében, található faluban élek, amely majd nem hogy mindenhez közel van, mert hogy ha a hegyekben szeretnénk túrázni, akkor ott a Mátra, hogy ha bevásárolni szeretnénk akkor ott van, Fót, Budaörs és Gyöngyös is. Na de visszakanyarodva a lényegre, körülbelül 3 éve rpzrek, ebből aktívan 2 éve, mostanság főként Fly-Citynek az utait koptatom, de SeeMTA-zni is szoktam. Szeretek, biciklizni, focizni és túrázni, de meg persze biciklizni is rengeteget szoktam. Szeretem a hörcsögöket, és a dagi macskákat, meg persze a kutyákat is. Olykor, olykor azért szoktunk a családommal társasozni, és egyéb játékokat játszani. Nagyon kedvelem másoknak a munkáját (természetesen csak, is akkor hogy ha az nincs lemásolva.). IC Önéletrajz. Joo Attila becsületes nevem. 1995. 07. 01-én láttam napvilágot, Los Santos Medicial Center szülészosztályán. Egy talpra esett, fitt és erős fiatalember vagyok. Iskolai végzettségeim a következők, Los Santos 8 évfolyamos Általános Iskola, Los Santos 4 + 2 évfolyamos Rendészeti Szakközépiskola, New York 2 évfolyamos Rendőrtiszti Főiskola, majd New York 2 évfolyamos Vezetéstökéletesítő Főiskola. Ezek után, San Fiero-ban elhelyezkedtem a Nemzeti Adó És Vámhivatalnál, és utána mentem a Vezetéstökéletesítő iskolához, ahol már éreztem hogy nekem a jövőm, a vezetésben van. Ezért is szeretnék minél nagyobb pozícióban elhelyezkedni a Taxitársaságnál. Jelenlegi bejelentett lakcímem: Ideiglenesen Los Santos, Jefferson Motel 2/A. Frakciófelépítése / Rangok. Igazából ez már szinte, ha nem a legkönnyebb része az egésznek. Elsősorban lenne egy Vezérigazgató (Főleader), és egy Vezérigazgató helyettes (Alleader). És lennének sima utasszállítók, és oly sofőrök akik már szállíthatnak nagyobb embereket. (Miniszter, cégtulajdonosok, és egyéb.). De ettől függetlenül, mindenkinek az lenne a feladata hogy, biztonságban és viszonylag gyorsan eltudjuk szállítani / fuvarozni az embereket. Frakció célja. Csupán csak annyi a cél hogy, legalább minden ember legyen egyszer a Taxitársaságnál, és sok új vezetési tapasztalattal távozzon, és ez által, csak is normális és jól vezető emberek koptassák az utat, mivel csak ők érdemlik meg a friss betont. A Taxitársaság lényege / értelme a szerver életében. A lényege / értelme az, az hogy biztonságosan, elfuvarozzuk az embereket A-ból - B-be. Ezen frakció hogyan működne jól? Úgy működhetne jól, hogy ha az alkalmazottak normálisak lennének, és természetesen tisztelettel lennének afelé hogy, vannak kollégáik is. Ezért válasszatok engem. Nagyon jól tudok vezetni (az MTA-n belül..), és szeretek autókat vezetni, a játékokban, és mindezt összekombinálva kijöhet akár az is hogy, A TÖKÉLETES SOFŐR. Eddigi frakcióim ahol, "főnök" voltam. Még ilyen nem volt, viszont rengeteg barátom is már volt, és ez által nagyon is jól tudnék vezetni egy frakciót. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 6, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 6, 2018 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Szép pályázat, de valahogyan nem győzött meg minket, nem érezzük úgy, hogy megfelelő kezekben lenne a frakció, de szívesen látnánk a frakció tagjaként. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések