Martin Grand Létrehozva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 19, 2019 (módosított) -OOC önéletrajz 17-éves vagyok és Martinnak hívnak.Kék szemem van és barna hajam ha majd kell adhatok egy facebookot.Szabadkán élek és Közgazdasági közép iskolába járok.1 hete játszok a szerveren és látom,hogy nagyon jó ezért szeretnék frakcióba lépni.Szeretem a labdarúgást. -IC önéletrajz Martin Grand a nevem. 1988.Szeptember.15.-én születtem.Jelenleg Downtown-ban élek.Szeretem a baseballt ezért van baseball űtőm.Barna hajam van és barna szemem. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni Szeretném elérni,hogy az egész városban rend legyen és hogy ne legyen gondatlan vezetés.Meg hát összehozni egy barátságos és aktív társaságot. -Igényelni kívánt frakció járművek (milyen típus, és hány darab) 1 darab.Opel Astra rendőrségi járműt igényelnék. -Miért téged válasszunk? Nagyon sokat vagyok aktív napi 7 órát.Magabiztos megbízható vagyok.Van Team Speakem és mindig fent lennék.2016-óta RP-zek már voltam a rendőrségben is más szerveren. -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideje: Nem voltam de nem is szeretnék lenni elég ha csak Kadét lennék. Edited Szeptember 19, 2019 by Martin Grand Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vlad Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 19, 2019 3 órája , Martin Grand said: -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideje: Nem voltam de nem is szeretnék lenni elég ha csak Kadét lennék. Ha nem szeretnél frakció leader lenni, akkor miért pályázod most meg az önkormányzatot? Valamint, "elég ha csak Kadét lennék.", ez esetben írj egy jelentkezési lapot az ORFK-hoz. Az önkormányzat pedig már egy létező frakció, így nem hiszem, hogy meg tudnád pályázni, inkább jelentkezz oda, amit így tudsz megtenni: Főoldal > Legális frakciók > Egyéb legális frakciók > Los Santos Kormány > Jelentkezések [NYITVA], azon belül pedig "Új téma" és a minta alapján írsz egy jelentkezési lapot! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések