AdamCaptain Létrehozva: December 5, 2018 Megosztás Létrehozva: December 5, 2018 OOC Joó Sándornak hívnak, 14 éves vagyok, 7.osztályba járok. 4-5-ös tanuló vagyok (azért néha becsúszik egy-egy hármas) Vannak testvéreim. Sok hobbim van például szeretek, focizni, számítógépezni, biciklizni, társasozni. Heves megyében lakom egy kis faluban. Állatbarát vagyok, a kedvenc állataim a víziló, oroszlán, medve, sas és a tigris. 3 éve RP-zek, de 1,5 éve aktívan. IC Adam Captain a becsületes nevem. 1993. május 2-án születtem. New Yorkban. Apukám Michael Captain, Anyukám Andrea Captain. Egy sportos ember vagyok. Iskoláim, New York 8 osztályos általános iskola, New York Rendészeti Szakközépiskola 4 év aztán a tanulmányaim miatt +2 évet is elvégeztem, majd a Rendőrtiszti főiskolát választottam 2 év-ig jártam oda. Majd New York-i honvédségbe kerültem apám nagy "hatalommal" bírt, ennek köszönhetően elég nagy rangon tudtam kezdeni legalábbis a kezdőkhöz képest pontosabban hadnagy voltam. Ennek köszönhetően elégé jól megtanultam a fegyver használatot és a fegyver típusokat is. 15 évig voltam katona. Ez után apám bevett a családi vállalkozásba nagy család voltunk, apámat mindenki tisztelte és sokan tartottak is tőle, pedig nagyon nyugodt és barátságos ember volt. Legtöbbször fegyver kereskedelemmel foglalkoztunk apám jobb keze Jony volt nekem soha nem árulták el az igazi nevét. Egy váratlan fordulat után New Yorkot elkellet hagynunk, Los Santosba költöztünk nem sokan jöttek velünk, de a legközelebbi "családtagok" velünk jöttek. Gyorsan sikerült Los Santosba kiépíteni az új Maffia családot sok kapcsolatunk volt jól kerestünk. Még nem egyszer apám azt mondta, hogy ő vissza megy New Yorkba, azt mondta, hogy Los Santosban én irányítom tovább a csapatot. Ezen kívül jó kapcsolatot ápolok a rendőr főnökkel a taxitársaság igazgatójával és a miniszter elnökkel is. Tehát most itt vagyok. És ki szeretném ezen családot bővíteni, világszerte. És a következő letelepedést már tervezem, Next-Ctybe. Maffia, család kialakulásának története. Minden nagyapámnál kezdődött, 1900-ban született, New Yorkban. Apám sokat mesélt róla, nem volt jó tanuló, lopott, sok ismerőre volt ők is loptak, hazudtak, bandáztak, még nem nagyapámat besorozták katonának a 2.világháborúba, szerencsére ő túlélte, de viszont nem változott, kevés pénze volt, rossz, szakadt ruhába járt. Így hát felkereste a régi cimboráit és újra elkezdtek lopdosni, most már kereskedtek is a lopott árukkal, embereket "toboroztak" és így alakult meg New York első nagyobb Maffia családja. Elkezdtek fegyverekkel kereskedni amivel főként foglalkozunk még mindig. Nagyapám ekkor ismerte meg Jony-t akkor még fiatal volt, nagyon jól ment a "vállalkozás" a Captain családot szinte mindenki ismerte. 1950-ben született meg apám ő se sokban tért el, hasonlított nagyapámra. Elég hamar beszállt a bűnözésben 18 éves korára már ő bonyolított le egy csomó tárgyalást a fegyvereket a kisujjából rázta ki úgy értett hozzá mint szakácsa a palacsintához. Profin csinálták az üzletet. Én 1993-ban láttam meg a napvilágot elég érdekes volt, nem nagyon tudtam mi folyik igazán körülöttem én viszonylag jól tanultam, apám 15 évesen vezetett be a bűnözés világába, mit mondjak nem nagyon álltam ellen a pénznem és jóban voltam Jony-val, a sofőrökkel és igazából mindenkivel, mivel katona voltam ezért értettem a fegyverekhez, én leginkább ezzel foglalkoztam. New Yorkból Elköltöztünk Los Santosba. Hamar sikerült itt is üzleti partnereket találni a rendőrök gyakran eltekintettek a dolgainktól. Apám azt mondta, hogy vissza megy New Yorkba, nem mondom váratlanul ért a hír, főleg az, hogy azt mondta, hogy én viszem tovább a "vállalkozást", kicsit féltem eleinte, hogy milyen lesz, de hamar beleszoktam sok üzletfelet ismertem és sokkal is jóban voltam. Tehát itt tartunk most Next-Citybe szeretnék tovább terjeszkedni, nagy lehetőséget látok a városban. Maffia család részei (rangok) Maffia vezér(a maffia család feje és ő a maffia "keresztapa") A vezér jobb keze(mindig a család fő mellett van, védi ha úgy van és segít az ügyeket is intézni nélküle nem megy sehova a főnök.) Kapcsolattartók(Ők intézik a találkozásokat, a pénzügy is az övé és még kisebb ügyekben is segít) Testőr kiképző(fontos, hogy csak olyanok legyenek testőrök akik megbízhatóak és képesek mindenáron megvédeni a főnököt, erre ügyel, hogy csak ilyen embereket válasszon, e mellet sokszor van a főnök mellett is) Testőr(Ő védi még a vezért, nagyobb találkozások esetén vagy üzletkötésnél is elkíséri) Sofőr kiképző(tanítsa a megfelelő vezetést, azt hogy lehet gyorsan de biztonságosan vezetni mit kell csinálni, ha baj van, és a sima vezetést is tökéletesíti) Sofőr(Minél biztonságosabban juttassa el a főnököt A pontból B pontba) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joo Attila Hozzászólva: December 5, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 5, 2018 Na ez a frakció, ezer százalék hogy jó kezekben lesz, sok sikert bratyó. TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 6, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 6, 2018 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Csak a kötelező kérdésekre válaszoltál, azokra sem mind, így értelemszerűen nem fogott meg minket. Olvasd el újra a mintában található részt, illetve a pályázással kapcsolatos további információkat és ha továbbra is szeretnél pályázni, írj újra/bővítsd ki a pályázatod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések