Benhook Thoms Létrehozva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 21, 2019 (módosított) Pályázható frakció: Országos Mentőszolgálat A pályázatban kötelezően szerepelni kell az alábbiaknak: -A topic kinézetét szabadon megválaszthatod, saját elgondolás alapján OCC-önéletrajz ~ Ujvárosi Balázs vagyok, 17-éves. Erdélyben élek, egy kis magyar faluba. kb 6 éve RP -zem, kisseb nagyobb samp/mta szervereken. Kedvenc időtöltésem a természetben játszani, pihenni. Most kezdtem el a 11- edik osztály és ezért kevés az időm játszani. Délután, 4-5 -től szoktam lenni, amikor nincs othoni munka. Szeretek a suli mellé járni :)) mert ara fele több a lány! Jövőre, szeretnék komolyabb nyárimunkát keresni, és elkezdeni a jogsit! Szeretnék, elutni, külföldre egy kis vakáció, mivel még nincs felhatalmazásom hogy, át mehessek a határon. 1 -Testvérem van, 24 éves. Szeretek vele hülyéskedni. Pár pozitiv dolog rólam: Megértő, odafigyelő, kedves, segitő kész vagyok. Szeretek embereket támogatni, segiteni nekik az útcárol, lakásba kerülni. Jelenleg, busszal járok suliba, ezért későb tudok játszani, 6 kor kelek. 4 -re érek haza, + egy kis othoni munka.. hisz falun élek. Az emberek segítségén kívül másik kedvenc munkám, a mezőgazdagás Minden vágyam, hogy egy mezőgazdasági cégnél dolgozzak, nagy bestiákon (traktorokon ) ~ -IC önéletrajz ~ Akiemi Chie Vagyok, 21 -éves ember, 1992.09.26-án születtem, San Fierro-ban. Elsőként az utcán kezdtem meg életem, kéregetésel, majd elkezdtem dolgozni. Ezelőtt 2 -héttel meg támadtak, ki raboltak, meg vertek, egyik ismerősöm is pont így járt, ezért elhatároztam, hogy segítek az embereken, először fel csaptam rendőrnek. Pár hónapig simán ment minden, ameddig egy komolyabb rablásba nem botlott a rendőrség. Meg lőtték a jobb lábam, nem sokon múlt hogy, elvérezzek mert a csoport amelyben benne voltam nem kapott elsősegély kiképzést, és nem tudtak ellátni. Aztán meg jelent egy fiatal, kadét aki az utólsó percekben segített rajtam. Ekkor határoztam el magam hogy be íratkozom egy Mentős iskolába. Elkezdtem keményen tanulni, és tanulni, meg tanultam az elsősegély nyújtást és még egyébb fontos törésekkel, égésekkel való kezeléseket. Meg irtam egy jelentkezési lapot, a Megyei Korház -hoz, és máig is türelmesen a válaszukat. Ez volt az a pillanat amikor eldöntöttem hogy életeket fogok meg menteni! ~ -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. ~ Rangok: Orvostanhallgató - 10 Próbaidős Ápoló - 10 Ápoló - 10 Mentőápoló - 10 Mentőszak Ápoló - 5 Főápoló - 5 Mentőtiszt - 5 Mentőorvos - 5 Mentőszakorvos - 5 Főorvos - 3 Osztályvezető-Főorvos - 3 Igazgató-Helyetes - 1 Igazgató - 1 Vezérigazgató - 1 ~ -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni ~ Ez a frakció azért van létrehozva hogy, embereken segítsen, életet adjon nekik. Baleseti, testi,golyó általi sebek esetén, azonnali ellátás bíztosítása, Folyamatos, éberség és elsősegély nyújtás. Egy komoly, odafigyelő, értelmes, megértő csapatot szeretnék toborozni, legyen bármilyen alkalom, mi mindig elérhetőek legyünk, és életeket mentsünk. ~ -Miért pont ezt a frakciót választanád? ~ Szeretnék több száz ember, életét meg menteni. és így jobbo és szebbé tenni ezt a Várost, és lakóit. ~ -Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? ~ Emberek megmentése, ellátása. ~ -Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6) ~Igen, Mercedes Sprinter és Audi RS6. ~ -Miért téged válasszunk? ~ Egy normális, odafigyelő, megértő srácnak tartom magam, és mert IRL is segítek embereken, ezért szeretném ezt játékban is csinálni, értem a kisseb nagyobb sérülések okait, meg tudom határozni mi okozott esetleges betegségeket, sebeket .~ -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? ~ Igen voltam, Mentős és ORFK Szerverek: Nevada RPG, West RPG, See-MTA 6 hónap volt a max leader életem.~ A pályázatodat új témaként indítsd a Frakciópályázatok topicban. A címében szerepeljen a megpályázni kívánt frakció neve. ~ ~ Edited Szeptember 21, 2019 by Benhook Thoms Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Támogatom! Már régóta nincs leaderje az OMSZnek és én úgy érzem , hogy megjött a megváltás! Hajrá! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések