Jump to content

Kevin B Jimmy jelentkezése

norbi0828

Ajánlott bejegyzések

• Magamról:  
    <  Magyarországon élek/lakok. Kedvenc hobbim a biciklizés.  Megértő vagyok. A problémáimat mindig megbeszélem. Jól dolgozom csapatban.  Szeretek segíteni másokon. Szeretek  új dolgokat tanulni.  Remekül alkalmazkodom. Döntésképes vagyok szóval lehet rám nagyobb feladatokat / komolyabb döntéseket is zúdítani! Átlagban négyes tanuló vagyok. 14 éves vagyok ( tudom , hogy 15 a min, de szerintem nem a kor kell , hanem az értelem egy adminsegédnek)  >
  • Magamról a játékban: [Ezen a szerveren]: 3300perc úgy , hogy 1 hónapja sem játszom a szerveren! Gangster karaktert rpzek! Voltam már autószerelő frakcióban és hamarosan meghallgatásom lesz a taxihoz! [Összesen]: Nagyjából 3 éve rpzem , rengeteg tapasztalatom van! Egyik szerveren (nem reklámozom) van majdnem 20k percem! Volt már saját szerverem , rengetegen voltam admin , tisztában vagyok a parancsokkal!
  • Hányszor voltál admin jailben? https://imgur.com/a/QYJaNUM 4x , abból 3 számít  ,azokat az rpelhanyagolásokat is megbántam , mert közbe telefonoztam és nem figyeltem , ilyen nem lesz megfogadtam!
  • Hányszor voltál banolva? https://imgur.com/a/QYJaNUM 
  • Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: 1fő feladata van , az az , hogy ahol tudja segítse a játékosokat , a szerver haladását segítse! Példát kell mutatni a játékosoknak! Igazságosan járjon el minden helyzetben! Értse a dolgát! Legyen gyors! Legyen terhelhető! Legyen megértő! 
  • Aktivitási idő. Napi szinten 2-3 óra
  • Mi a véleményed a csapatmunkáról? A csapatmunka manapság már szinte mindenhol elengedhetetlen! Gyorsan meg lehet vele mindent oldani! Segít egy csapatot összekovácsolni! Ez minden kisebb-nagyobb csapat alapja! 
  • Miért pont téged válasszunk? Aktív vagyok , sok a tapasztalatom , kedves vagyok , nem bunkózom , gyorsan tudok írni/válaszolni.
  • Miért jelentkeztél adminsegédnek? Azért , hogy segítsem az embereket!
  • Pozitív tulajdonságok.: Kedves vagyok. Megértő vagyok . Gyorsan megbocsátok. Könnyen alkalmazkodom. Igazságos vagyok.
  • Negatív tulajdonságok.: Hamar kilehet zökkenteni a lelki békémből. Nehezen tűröm az értetlenséget. A bunkókkal én is bunkó vagyok. Néha kifejezetten lusta.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.