xASSIBULUMx Létrehozva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 22, 2019 (módosított) sziasztok .regisztráltam .sikernek bizonyult.de a játék közben észrevettem hogy nem működnek bizonyos funkciók.kiléptem vissza szerettem vólna lépni de nem engedett vissza az accountomba a megadott jelszó vagy nickname helytelensége miatt.többféleképpen beírtam ahány variációt csak szoktam használni más helyeken de semmi esetre sem akar beengedni a fiókomba.kérlek vegyétek a fáradságot s nézzetek utána mi lehet a baj.mindössze 20 percet játszottam a csapattársakkal ,bannt nem kaptam. új karaktert nem enged készíteni.előre is köszönöm. tisztelettel: kelemen lászló Edited Szeptember 22, 2019 by xASSIBULUMx Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Szia, mi a bejelentkező neved és az MTA serialod? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
xASSIBULUMx Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 (módosított) szia.pontosan honnan tudom azt megosztani veled? úgy értem hol tudom megnézni ezt az adatot? Edited Szeptember 22, 2019 by xASSIBULUMx Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
xASSIBULUMx Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 xASSIBULUMx Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Serialt úgy tudod megnézni, hogy elindítod az MTA-t, megnyomod az F8-as billentyűt, előjön a konzol, oda pedig beírod, hogy serial A kapott serialt másold be ide. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
xASSIBULUMx Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 tudtam segíteni ezzel ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
xASSIBULUMx Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 3F73A6367890A699C4C014ED9EC95292 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Küldtem privát üzenetet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések