norbi0828 Létrehozva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 22, 2019 TeamSpeak neved: > Kevin B Jimmy < A ban időpontja: > Idk < A ban időtartama: > Perma < Moderátor neve, aki bannolt: > Idk < A ban oka: > "Ban-ból nem jövünk vissza..." < Miért szeretnéd az unbant?: > 1. nem voltam bannolva , vmi lista szerint elvileg ki vagyok , de nem voltam , fel lettem oldva , én nem járkálok fel a tsre csak fraki miatt köllene < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 De Ki voltál bannolva méghozzá körülbelül 4 identity-vel is... videó is van rólad. De most az egyszer kapsz egy UB-t... Viszont utolsó esélyed. Ha bármiféle panasz lesz rád, visszakerül rád a ban. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Thank you :): Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 De még mindig rajtam van Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Sajnálom... én nem tudom levenni és nem tudom miért nem, az én bannomat töröltem de más is rakott rád tehát nem tudok mit tenni... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 pedig mégis a te bannodat írja reasonnál Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kazuomi Akimitsu/Balázs Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 22, 2019 Most próbáld meg kérlek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
norbi0828 Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 23, 2019 Most már jó! Köszönöm szépen , nem bánod meg ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések