Jump to content

Jax Teller adminisztrátor jelentkezése!

J.A.X

Ajánlott bejegyzések

Magamról  ~

Tisztelet! Behinya Ádám vagyok, jelenleg 17 éves. Auszriában élek egy kisebb városban Kössenben, közvetlenül a német-osztrák határ mellet helyezkedik el ez a városka. Lassan 4 éve itt élek ausztriában, itt tanultam 3 évet egy osztrák gimnáziumban Kufsteinben. Idén magántanulói jogviszonyra váltottam egy magyar gimnáziumban Miskolcon. Ott folytatom tanulmányaimat mert ott éltünk mielőtt a családommal ki költöztünk ausztriába. Egy nagyobb darab gyerek vagyok, középszintű német nyelvtududással, valamint középfokú angol nyelvvizsgával. Sportos ember vagyok, jelneleg egy Kitzbücheli amerikai foci csapat véfőfalában állom meg a helyemet. Tisztességtudó és rendes embernek tudom magamat, de mindenkinek a véleménye majd kialakul rólam. Szeretek csapatban dolgozni, eddig sok csapatmunkának voltam tagja mind mta vagy más játék szervereken és IRL is.Katona szeretnék lenni a későbbiekben méghozzá amerikában egy kedves barátommal, aki vadászpilóta szeretne lenni.

Magamról a játékban ~

5-6 éve játszok lassan MTA szervereken, elég sok tapasztaltot szereztem ez idő alatt. Legelőször See MTA V2-őn kezdtem 2014-ben, egészen V3-as fejlesztésig játszottam. Sikerült az idő alatt egy S.G.H Adminsegédi rangot elérnem, valamint rengeteg frakcióban résztvennem. Legnagyobb rangon a SS Varrio Playboys 13 frakcióban értem el, ami fő-leader volt, azután az ARMY következett ahol Ezredesig jutottam, természetesen ezek előtt sok frakcióban voltam heteket valamint nagyobb részben hónapokat. Miután megnyílt a V2 és a V3 LV szerver áttértem az "új" V2-re. Itt is több frakcióban vettem részt, de a legfontosabb ezek közül szintén az ARMY valamint a Fix & Drive volt. ARMY-ba Vezérezredesi pozíciót töltöttem be, valamint Fix & Drive-ba Igazgató szerepet. Ezen a szerveren S.G.H Adminsegéden kívűl egy 3-as Admin szintet is elértem, valamint voltam TS Moderátor és Fórum moderátor egyaránt.

Hányszor voltál admin jailben? ~

https://imgur.com/Xx68eGP

Hányszor voltál bannolva? ~

https://imgur.com/Xx68eGP

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? ~

Egy adminisztátor feladata az olyan helyszetekben való helytállás valamint, az olyan helyzetekhez való hozzá értés amit játékosok valamint a játékosokat segítő adminsegédek nem tudnak megoldani. Egy adminnak szüksége van önbizalomra és kellő tudásra olyan helyzetek megoldásához amiben döntést kell hoznia. Egy adminnak szüksége van arra hogy meghallgassa egy esetnél mindkét félt és az ő általuk elmondottakból egy képet tudjon alkotni ami alapján döntését meghozza. Egy admin feladata hogy segítse a játékosokat olyan helyzetekben amikből ő maguk kijutni, vagy amit ő maguk nem tudnak megoldani. Egy adminnak segítenie kell azokat a játékosokat akik a szerver hibája által kreált gondokkal találkoznak, gondolok itt bugokra, textúra valamint mappolás hibákra. Egy adminisztrátor feladata hogy a szerverszabályzatot betartassa a játékosokkal és ezek alapján segítse őket minden problémájukban.

Aktivitás ~

Napi szinten több órát is a szerverre tudok szánni, leginkább délelőtt és késő este. Ez annyit tesz reggel 6 óra és 10 óra között, valamint délután 2 óra és 4 óra között. És legutolsó sorban este 8 és éjfél között a playerek rendelkezésére tudok állni.

Csapatmunka ~

A csapat munka egy ilyen szerveren jelentős szerepet tölt be. Legelső sorban az adminok közötti kapcsolat megteremtése miatt, hiszen egy olyan csapatban nem lehet dolgozni ahol konfliktusok sorozata követi egymást. Egy csapatban tudnunk kell a gondjainkat egymásközött megbeszélni. Fontos a csapatmunka az információ terjedése okából is hiszen akinek egy több ágból álló ügyből alapul, tudniuk kell az adminoknak segíteni az ügyet intéző adminisztrátornak. Tudniuk kell egymás között olyan információkat megtartani és egyaránt megosztani ami fontos szerepet tölthet be egy-egy playernél, valamint ügynél. A rövid véleményem a csapatmunkáról hogy alapvető támaszpontja egy adminisztrátori csapatnak, és ezt teljes mértékben támogatni tudom és tenni érte hogy minél folyékonyabb és jó csapatmunka legyen ebben a csapatban.

Miért pont téged válasszunk? ~

Sok tapasztalatom valamint hozzá értésemmel tudom alátámasztani azt hogy megfelelő lennék erre a pozicióra. Valamint elég érett vagyok a feladat elvégzésére. Jelenleg eléggé új játékosnak számítok a szerveren, de a szabályzatot megértettem valamint elfogadtam, az eddigi adminok akikkel PM-ben üzenetet váltottam, rendesnek valamint segítőkésznek tűntek, ezek alapján gondolom hogy a csapatba való beilleszkedés se lenne nehéz számomra, hiszen sosem keresem a problémát és igyekszem segíteni mindenben.

Miért jelentkezel adminnak? ~

Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert látom a szerverben azt amit régen a See Game Systemben is láttam, láttam hogy a szerverhez hozzáértő emberek foglalkoznak. A szerver nagyon megfogott az első órában amit eltöltöttem rajta. Személy szerint a munkák kidolgozása tetszik nagyon, valamint az autó modellek is nagyon jók. A szerver nagyon jó fejlődésben van a konkurenciákhoz képest. Azért jelentkezek hogy segíthessem a játékosokat a szerver első szakaszában ezzel kiérdemelve a tiszteletüket. Szeretnék a puszta jelenléttel is már csak a szerver játékos közösségének is hasznos tagja lenni.

Pozitív/Negatív tulajdonságok ~

Pozitívumok közé tudnám sorolni az érett gondolkodásomat, valamint a megértő természetemet, ami egyben negatívum is néhány helyzetben. Továbbá pozitívumnak tartom azt hogy többször is meghallgatom a két félt és ezek alapján hozok döntést. Negatívumnak sorolnám azt hogy ha fáradt vagyok, mind agyilag és fizikailag hamar elfelejtem a dolgokat. Negatívnak tartom azt is magamban hogy többszöri elmagyarázsra értek meg komplikáltabb feladatokat. Pozitívumnak mondhatom még azt is hogy igyekszem az ügyeknél két fél esetén demokratikusan megoldani a helyzetet, értve olyan ügyekre amikor az egyik fél Non RP-vel válaszolt a másik Non-t elkövető játékosnak. Negatívumnak tartom azt hogy gyakran magamra vállalok egyszerre sok dolgot, amiket nem tudok a megadott időn belül elvégezni.

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.09.24.-én 19:00-kor vagy  2019.09.25.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.