Bryan R Johnson Létrehozva: Szeptember 23, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 23, 2019 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Rék László - Hány éves vagy? - 17 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 2-3 óra - Jelenlegi játszott perceid száma: - 290 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! -Nem voltam még. - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem voltam még! - Miért ezt a frakciót választanád? - Mivel autószerelőnek tanulok és szeretnék szerelő lenni. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen rendelkezem. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - 17 Éves vagyok. Becsületes nevem Rék László. Szeretek motorozni. Hobbim a motorozás és a foci. Hernádnémeti focicsapat játékosa vagyok.Autószerelőnek Tanulok és jelenleg 3. Évfolyamba járok. - IC Rész Jelentkező neve: - Bryan R Johnson - Jelentkező születési helye, ideje: - 1995.04.18 - Los Santos Medical Center - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ashley Johnson - Jelentkező apjának neve: - Bryan Michael - Előző munkahelye(i): - Kőolajkitermelő - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - A Csapatmunka nagyon fontos mivel ha egy ember nem tud csapatban dolgozni mivel akkor folyamatosan csak a veszekedés megy. Illetve kell az emberek közötti valami féle összetartás mivel akkor jobban haladnak mint egyedül. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Bryan R Johnson a becsületes nevem. 24 Éves vagyok. Végzetségeim: Los Santos Általános Iskola , San Fierro Szakmunkásképző. Édesanyámat 16 éves koromba elvesztettem és most édesapámmal élek mivel szegén most 72 éves és én gondoskodok róla.Régi hobbim volt a focizás és a motorozás. Van egy Testvérem aki Sajnos 4 éves volt és életét vesztette. Keresztanyám és kereszt apám elváltak így most Kereszt apám majdnem a híd alá került és én befogadtam a lakásomba. Jelenleg a Los Santos Santa Mariana Beach 17 Ház számon lakom. Unokatestvérem is most tette le az Autószerelő szakmát és szeretne most Ő is jelentkezni ide a szervezetbe.2017-ben jelentkeztem a Los Santos Taxi Expess-hez de mivel nem volt tapasztalatom ezért nem nyertem felvételt a szervezetbe. - Edited Szeptember 24, 2019 by Bryan R Johnson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.29. 17:00 vagy 2019.09.30. 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések