Stephen Ale Létrehozva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 24, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Stephen Ale- Panaszra tett játékos IC neve -Emil Cross- Panasz oka: -RP közbeni kilépés- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/iTxd6J7- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Sziasztok ! Én fogom bírálni a PK-t ! Várom Emil válaszát 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Emil_Cross Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 hello Daniel. Igen ez teljesen igaz,de ők el akarták kérni a kocsikulcsomat,letkzták a kocsimat sőt a kerekeket is kijukasztották,átvertek ooc ba! mert azt mondta Kiss P Csaba hogy nem rablunk el,megyünk a főnökhöz,és én már az előtt mielőtt megtörtént volna ez a rablás az előtt kilettem rugva,mert kedves Luigi D Kennedy azt mondta hogy adjam már oda neki a garázsomat,én nem ingyen akartam neki,erre odaadtam,és odajött Kiss P Csaba hogy majd ő kifizeti,rendben,vártam rá 1 napot,mondom nekik hol a pénz? mondja Kiss P Csaba? luigi-nál mondom remek,hivtam admint,le lett rendezve a garázsos téma,vissza adta luigi és utána volt ez a rablás,és én ugy tudom hogy rablást nem lehet hazudni,azaz ugy értem hogy ooc ba azt irja Kiss P Csaba hogy nem rablás lesz hanem a főnökhöz megyunk,és utána meg körbe álnak 5 en azért szerintem az nem egészséges.Szóval ennyi az egész. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen Ale Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Az teljesen más téma, de akkor már tegyük fel,hogy TE előtte PG-ztél elég erősen, NONRP-sen felkeltél amikor lerpztelek,hogy rátérdelek a hátadra.. soroljam? De mivel ez egy RP Alóli kilépés szerintem nincs mit vitatni részemről Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen Ale Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 (módosított) Ja és hazugsággal nem kéne mentegetőzni. (szerintem) Edited Szeptember 24, 2019 by Stephen Ale Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Erről az egész eseményről küldenétek teljes log-ot egyben képeket is ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen Ale Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Napilog már nem érvényes szóval nem tudok, de ha megkérdezhetem akkor egy rablás közbeni RP közbeni kilépésről hova kell több bizonyíték? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Az tisztázva van, hogy RP közbeni kilépés. Én arra lennék kiváncsi, hogy mit hazudott, mert te szerinted hazudik... A te szemszögedből ezt az egész RP-t leírnád, hogy mégis hogy akart lenni ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen Ale Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 (módosított) Raboltunk 5-en, Emilt elhoztuk a helyszínre ott 3 ember várta fegyverekkel, nos ő elsőnek is elfutott (vagyis elhajtott a kocsijával,mert csalit is használtunk ezért nem volt 1 kocsiban a rablott és a rabló), miután eltekintettünk a PG-től folytattuk az rp-t. Rp közben Emil erősen NonRP-zett mivel én Rp-vel lelöktem a földre és rátérdepeltem, miután ez megtörtént ő makacsan felállt majd elkezdett ütögetni minket ököllel. Elvettük a cuccait, kivéve a pénzt (mert nem tudtuk mennyi van nála mivel a /motozás nem írja ki ezért nem is zargattuk,hogy adjon pénzt) de tekintsünk el ezektől.. Miután elvettük az értékeit és ugyebár nem lehet lelőni rablás után az embert pontosabban megölni, hagytuk, hogy fusson és ő elkezdett úszni. 2 ember eltávozott a köreinkből. Maradtam én meg 2 társam. Direkt megvártuk, hogy kiússzun a partra és, hogy mit csinál (csak kíváncsiságból) aztán odamentünk elkezdtünk volna embereskedni mivel 3-man voltunk ő már ideges volt (írta is rablás közben ooc) majd gondolom feladta az egészet és kilépett. Részemről ennyi . bb Edited Szeptember 26, 2019 by Stephen Ale Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Emil_Cross Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 a non rp-s témával nem értek egyet Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 A panaszt jogosnak ítélem mivel valóban kilépett RP alól, egyben egyéb dolgok is felmerültek:Non RP, PG Emil Cross-t 180 perc adminjail-ban részesítem, mégpedig ilyen indokkal:RP alóli kilépés, Non RP, PG Ezzel zárom ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések