Bertrand Sanderson Létrehozva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 24, 2019 (módosított) -OOC önéletrajz Győrfi Krisztián 15 éves vagyok, Kaposváron élek. Szeretem a Vasutat és érdekel az Orvosi pálya is. Általában Higgadt természetű ember vagyok de ha valaki sokáig idegesít akkor nem hagyom szó nélkül. Még iskolába járok, de a Legtöbb szabadidőmet a Szerveren szoktam tölteni. Szeretek segíteni másokon illetve minél hamarabb szeretnék egy Autót magamnak valamint Kórházban dolgozni. -IC önéletrajz Bertrand Sandersonnak hívnak, 21 éves vagyok. Jelenleg Orvosi Egyetemre járok. Los Santosban élek . Születésem óta rengeteg Dolgot átéltem. A szüleim elváltak még kiskoromban, ezért Apukámmal éltem ő 1 éve meghalt. Egyedüli életem során rengetek Munkám volt már de egyik sem fogott meg igazán leginkább az életmentés érdekel milyen is lehet egy Kórházban dolgozni esetleg azt vezetni. Most arra törekszem hogy letehessem az orvosit és elmehessek doktorkén dolgozni. A tandíjam miatt nem tudok magamnak kocsit venni és egy Albérletben lakom a város közepén. -Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. Rangok:Próbaidős Gépkocsi Vezető Ápoló Orvos Főorvos Telep Vezető Leaderek: Bertrand Sanderson Drake Morello 2Darab Alleaderek: 1 Darab -Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni A frakcióval el szeretném azt érni hogy a szerveren kialakuljon egy jól működő Kórház és egy Életmentő csapat akiket a Játékosok bátran Hívhatnak ah baj van. Valamint rengetek eseményt szerveznénk pl: nyílt napok vagy esetleg Baleset védelmi Oktatás. -Miért pont ezt a frakciót választanád? Mert való életben is Szeretem az életmentéssel kapcsolatos Dolgokat. És szeretnék sok embernek segíteni a szerveren illetve egy Jól Működő frakciót kialakítani. -Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren? A szerveren a Frakciónak sok szerepe lenne nem csak az hogy Embereknek segítünk hanem lehetne minket balesetekhez híni ami rengetek új Rp-t tartalmazna valamint valósághű is lehetne. -Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6) Igényleni szeretnék 5.Mercedes Sprinter Mentőautót illetve 3. Audi RS6 os Rohamkocsit. -Miért téged válasszunk? Bár én ezt nem tudhatom de megpróbálok róla beszélni. Leginkább barátságos és egy megértő ember vagyok de ha kell akkor rendet is tudok tartani. Sok időm lenne a Frakció vezetésére. Maximalista vagyok ezért mindent a legjobbra szeretnék csinálni. Illetve 2 és fél éve Rp-zek Magyar Rp szervereken -Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig? Még nem volt alkalmam Frakció tulajdonosnak lenni és ezért itt ki szeretném Próbálni magam. Edited Szeptember 24, 2019 by Bertrand Sanderson 5 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2019 Nice Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dave Hiareu Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Én vagyok a gyerek akit felvettél a cégedbe, messengeren be jelöltél (Százvai István) én jelentkeznék szóval TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Emil_Cross Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések