James Brusilow Létrehozva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 25, 2019 Az, 52s Idlewood Bloods bűnszervezet mint nevében is kikövetkeztethető Idlewood utcáin észlelhető. A banda fő tevékenysége, a drogkereskedelem, fegyverkereskedelem.. Tagjaik nagyjából 14-19 évre tehetőek de mind e-mellet vannak idősebb, és tapasztaltabb tagok is. Megkülönböztető jelük a piros, de ugyanolyan előszeretettel használják a szürkét is. A ruházatukon általában mindig, megtalálható egy-egy piros bandana. A tagok, nem rémülnek meg, semmiféle gyilkosságtól. Hideg vérrel ölnek. A fegyver-drog kereskedelem mellet boltok fosztogatásából és gyilkosságokból élnek. Riválisuk a jelenlegi G Stones Crips akik a mostani Ganton utcáin tevékenykednek, a rivalizálás következtében gyakran lehet hallani emberölésekről és utcán történt megkéselésekről. Az emberek, rettegve járkálnak és engedik gyereküket el otthonról a rendszeres támadások és a mostanában igen elterjedt nemi erőszak miatt. OOC magamról:Hajbuk Zoltán a nevem.14 éves vagyok.Sportjaim:Karate.Hobbym:biciklizés,foci.Nem egy frakit vittem már tehát van tapasztalatom főleg blood téren.Szeretek rp-zni és tudok is.3 éve rp-zek.Nagyon szeretek bandás rp-t prezentálni.Szeretném vinni ezen a szerveren a blood-ot és minnél több és színesebb rp-t csinálni.Tanulmányaim során olyan 4-es 5-ös tanuló vagyok.Kedves vagyok és segítek valakinek ha nem tud valamit. Frakcióval a terveim: A frakcióban nem igen szabályoznám a korosztályt hiszen 13-14 éves már az a réteg aki általában surrolja a Banda RP lényegét. És nyitottak vagyunk arra aki RP-zni ugyan tud és valamennyire érti is ezt a dolgot de még sem teljesen százas benne. Nos! Az ilyen embereknek elsősorban segitenénk és megpróbálnánk őket tologatni feljebb az "RP Lépcsőfokain. Szeretnék egy RP-s Bloodot összehozni.Nem egy olyat hogy mindennap shotout meg minden szarság.Az elején chillesebb utána meg jönne minden magától.Szeretnék egy jo fegyver és drog bizniszt beindítani. Szeretnék minél több RP-t nyújtani a tagoknak, nyilván fenntartva a normális, kiemelkedő topiccal együtt. Amit nem szeretnék: kosárbandát, graffiti bandát, és területfoglaló bandát. Esetleg az is szóba jöhet, hogyha egy kezdő srác odajönne, akkor nem elküldeném, hanem igenis segitenék neki a dolgokban mint a BandaRP, persze sablon duma, de valakinek meg is kéne tenni a lépéseket, én vagyok a megfelelő erre a postra. Miért válasszatok engem:Nagyon kedves ember vagyok és már mint említettem segítőkész is.Nem egy bloodot vezettem már.Van tapasztalatom és igen is tudnám vinni ezt a bloodot.Szeretek emberekkel ismerkedni és összehaverkodni.Nagyon jó ha egy jó közösségbe vagy erre is nyitott lennék hogy a blood-nak jó legyen a közössége. A frakciót egy haverommal vinném ő lenne az alleader és még jönne pár haverom aki tgf-es ként lenne a blood tagja. Ic önéletrajz: Itt az egész story elején leszögezném, hogy ezt itt mind az iskolapadban írtam meg a 120-as teremben,és kurvára de elfogyott a ceruza.Hol is kezdjem? Ja itt.. Megszülettem Comptonba,egy kórházban. Igazából hol máshol? A kórházba kinyomtak és azóta csak tátom a szám. Elintézem a dolgaimat az iskolában és azon kívül majd mint aki jól tette dolgát elszívom a napi dobozomat. De ez nem lényeges, az egész az ott kezdődött haver, hogy anyámék suliba írattak, mert nem maradhattam ki.Elsőbe nem igazán voltam a kedvence a tanárnak, de az osztálytársaimmal jól kijöttem. Osztozkodtunk a kaján,a könyveket összefirkáltuk, mert az olyan menő volt, de ez megint nem lényeg. Kijelentem, hogy apum és anyum még a mai napig él, tehát nem vitte el se a rák, se a pestis egyiket se, hála a jó Istennek. Nem volt olyan, hogy apám alkoholista volt, anyám meg az utca kurvája, nem mind a ketten rendes, odafigyelő, megbízható, legjobb szülők a világon. Egy olyan utcába nevelkedtem, ahol nagyon sok volt a velem egy idős kis porbafingok, akikkel, hogy is mondjam, "bandáztunk". Ezt nem úgy kell értelmezni, hogy most én a 9 éves fejemmel úgy betéptem, mint Snoop Dogg a fehérház előtt, nem, nálunk az volt a nagy bandázás, hogy a szomszéd utcában levő meggyfáról, almafákról és egyéb fákról lopkodtuk le a gyümölcsöket, rollerekkel, skateekkel és egyéb "járgánnyal" csaptuk az utcán, valamint bújócskáztunk, kosarazgattunk, kockáztunk és egyéb más játékkal is szívesen elvoltunk foglalva.Emlékszem, amikor az óra ütötte a 9-es számot,nekem otthon kellett lennem vacsorára és pihe-puha ágyikóba, hát igen, ezt a mai niggerek nem fogják tudni, hogy milyen...S még milyet kaptunk, ha nem értünk időben haza, legrosszabb büntetés, az volt mikor egy hétig csak iskolába járhattam.Na, de ezt lépjük át, mert csak belekavarodok és nem fogok tudni leállni.A lényeg az még 6.-ban kezdődött, amikor egy új osztályba kerültem, ahol megismerkedtem a legjobb haverommal, Adammel. Ahogy leírtam az előbb, Adam lett a legjobb haverom, még a jó kis sulis időszakban, amikor még jó formán semmi se fordult meg a fejünkben.Nos, ezt a barátságot úgy lehet elképzelni, mint Eazy és MC Ren közti nagy barátságot. Az osztályba mi mindig elvoltunk különítve, ő az egyik sarokba, én a másik sarokba, sose ülhettünk együtt, mert tudták, hogy abból órán nem fogunk odafigyelni.Szüneteken általába a kosárladba pályán lógtunk,esetleg megbeszéltük a jegyeinket, miből állunk bukásra és egyéb dolgokat beszéltünk meg. Ez így ment 2 évig, aztán 9.-be nem akartam menni, nem láttam értelmét és nem is lett volna türelmem koptatni a suli padját.Egész nap kint lógtam, rászoktattam magamat a cigire, szombatonként becsajoztam és betéptem, valamint ittam is. Adam felöl sokat nem hallottam, mert a szülei a tanulásra kényszerítették, ezért egyfolytában otthon ült és "tanult".Meguntam várni a csodára, hogy megszökik és egy este elhatároztam, átugrok és kiszabadítom a "börtönből". A házuk mellett találtam egy létrát, amit megfogtam és a falnak döntöttem, hogy felmásszak az ablakához.Nagy nehezen, recsegő létrafokokkal és enyhe dőlések után sikerült felkerülnöm a tetőre, ahol nekiálltam bekopogtatni az ablakon.A baki az, hogy pont a fürdőszoba ablaka volt az, ahol éppen Adam édesanyja fürödözött a habok között... Igen, lebuktam, és ahogy nekem szökött az édesanyja a tusfürdővel, azzal én megijedtem, és leestem a tetőről. Ahogy kinyitottam a csipáimat, azt láttam, hogy édesanyám jobb oldalt, Adam bal oldalt voltak nekem, édesanyám fogta a jobb kezem, Adam csak röhögött rajtam, közbe meg lejárkált a folyosóra, hozott nekem az ottani büféből egy kis vizet és valami zsemlét.2 hét korházi ágy és ápolás után, kijöttem a korházból és élhettem újra az életemet tovább az utcán.Ahogy kijöttem a korházból, rá 2. napra megérkezett Adam, lepacsizott, majd dobott a kezembe egy táskát, majd útnak indultunk, egyenesen, a semmibe. Ahogy a táskát megfogtam, hátamra vettem, majd Adam után indultam, aki csak ment egyenesen, a táblákat követve. Ahogy ő mondta anno, "Elviszlek egy olyan helyre, amit soha a büdös életbe nem fogsz megbánni, nigger!".Én csak mentem előre, a semmibe, követve ezt a hülyét, aki szintén nem tudta pontosan az utat. Nagy nehezen megérkeztünk, ahol 4 srác fogadott minket, flegmán és elég kemény slang szöveggel. Valahogy elmagyarázta nekem Adam, hogy ők mindig így beszélnek, de nekem ez személy szerint nem tetszett.. Mi lehetett abba a menő, hogy "kis nigger"... Ez megint nem lényeg, pörögjünk tovább, mert mindjárt elfogy a ceruzám és nem fogom tudni folytatni a storyt. Ott azzal a 4 sráccal spanoltunk és töltöttük az időnket velük. Egy jó 5 hónapig ez így ment, monoton volt az egész, nem csináltunk semmit, aztán látták a srácok, hogy mi szeretnénk valami érdekeset is, nem csak azt tárgyalni, hogy milyen jó a bolti kenyér meg a vastehén... Rájöttek arra, hogy el kéne vigyenek minket egy akcióra, így fogtak minket és elvittek egy közeli ABC-hez, ahol raboltunk egyet, mert az menő.Megtörtént a rablás, összekapartunk közel 300 rongynyi zöldhasút, amivel mentünk vissza oda, ahol haverkodtunk.Visszaértünk, mindenki lepacsizott mindenkivel, majd megtörtént a megváltás, bemutatkoztak az arcok.A nevüket meg nem mondom, mert szegények már meghaltak egy keményebb buli után és a tiszteletükre nem fogom elmondani. A bemutatkozás után megkérdeztem az egyik srácot, P-t, hogy a beljebb levő utcába miért nem megyünk be? Válasznak azt kaptam, hogy "Nigger, bármennyire is jó fej vagy, magabiztos és erős, nem fogom megengedni neked, hogy oda bemenj!". Megfogadtam a tanácsát és nem mentem be, mert féltem, hogyha megszegem, lelő a rákba és volt egy életem azzal.8 hónap elteltével, már komolyabban ismertük egymást, így 6-on, többet lógtunk együtt, akciókba voltunk mindig és buliba is mindig együtt mentünk, még akkor is mentünk, amikor valamelyikünk lőtt sebbel jött el a boltrablásról.Nos igen, ahogy eltelt ez a 8 hónap, P megengedte nekünk hogy bemenjünk Avenuera. Ez akkora siker volt számunkra, hogy nem tudom szóba elmondani. Bejutottunk egy olyan helyre, ahova nem engedtek be minket, tehát megtaláltuk a "Tiltott területet". Bent az utcába még több emberrel kezdtünk megismerkedni, akik szintén jó fejek voltak velünk, nagyon durván összebarátkoztunk, jóban rosszban együtt voltunk és társai.Így ketten, Adam és én, Calvin megalkodtuk a "Big duo"-t.Ezt a duót úgy is lehetne elképzelni, mint egy durván kiképzett S.W.A.T. egységet. Ahol megjelentünk, ott csak győztesként jöttünk ki, a mai napig is így megy, még nem tudtak megállítani minket. Egyszer lett volna esélye csak a yardnak, amikor elkapták ezt az elmebeteg kölyköt(Adamra gondol). A baki az volt, hogy annyira felcsesződött Adam, hogy fogta magát, és elfutott valahogy a zsaruk elől, egyet-kettőt K.O.-ba rúgott, talált egy WC-t, bebújt, majd valahogy üzit küldött nekünk és a ganggel kimentünk és volt yard, nincs yard. Mi így ketten csak kívülállóként toltuk az ipart, még a bandanát se kaptuk meg, de mi voltunk már a kedvencek. Aztán fordult a kocka és 2016-ban megtört a jég!Márciust írhattunk 2016-ban, amikor mindkettönkért eljött az Avenue és kocsiba rittyentettek minket. Hát igen, én már attól tartottam, hogy találkozok Luciferrel, személyesen. Elvittek egy házhoz minket, ahol találkoztunk a O.O.G.-val, a tiszteletére neki se mondom a nevét, idén volt a 1. éve, hogy eltemettük szegényt..Bevittek hozzá, akivel még életünkbe nem beszéltünk. A srác full tetkó volt, raszta haja volt, full pirosba tolta az üzemet egész nap és volt egy kibekúrt macskája, amit mindig utcára próbált nevelni. Eléggé érdekes fazon volt, ezért kedvelte mindenki. Beértünk, 1 perc se telt el, már ki voltunk küldve. Ahogy bementünk, annyit mondott, hogy "Le Crenshawra őket!" és vittek is minket. Mi attól fostunk, hogy most bedobnak a krabbokhoz és végünk, ennyi volt. Leértünk Crenshawra, megfogtam a dupla Coltom, Adam a dupla Tecet. A másik két arc a kocsiban maradt, majd annyit mondtak, hogy "Megjött a húsvéti nyuszi, szerezzetek minél több krab bandanát!". Mi szépen lassan, halkan berontottunk Crenshawra, elbújtunk egy-két ház mögött és figyeltük a Crippeket. Mocsok, hitvány egy népség, ezért volt kedvünk mindkettönknek kiszedni őket. pont 5 krab felénk jött és észrevettek, szóltak a többinek, hogy itt vagyunk mi 2-en, fegyverekkel. Mi fogtunk magunkat és daráltunk, mint az állat. Crenshawon maradt vagy 40 ember, mi meg 3-an voltunk.Fogtunk 1-1 bandanát, majd rohantunk a 84-es felé és megindultunk Avenue felé. Valahogy visszaértünk, majd O.O.G-nak átadtuk a bandanákat, ő azokat kicserélte egy pirosra és megtartottuk. Többet nem mondott, kiküldött minket és tovább maradt bent a kéróban. Mi a srácokkal fogtuk magunkat és beugrottunk a kocsmába, hisz erre inni kell! A beavatás után már minden máshogy megy, mindig mindenbe benne voltunk, még több emberrel ismerkedtünk meg, főleg, hogy a többi klikkhez is eltudtunk menni, például Avalon Gangster-hez és a Rollin 40s Neighborhoodhoz is.Ezek után a mindennapjaink monotonok voltak.Van egy dátum amit soha a büdös életbe nem fogok elfeledni, és ez a dátum nem más mint 2018.02.08. Ez a dátum az amikor O.G lettem.(aki nem tudná miaz az O.G a banda vezére.) A skinek-kel és az aútókal kapcsolatba:Kéne 2 impala 2 Ford e 150 és egy bmw akár milyen fajta lehet.Lsrp-re nem tudok registrálni és így nem tudok küldeni skineket pedig nagyon jó skineket találtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Hayes Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 25, 2019 Van egy ilyen elfogadott pályázat már egyébként.A másik meg, hogy a Piru és a Blood's még mindig két külön szett. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 a formázásban nem fáradtál el. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 30, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések