Jump to content

Clyde Hendrix/Redi OMSZ Frakció pályázása.

Redi

Ajánlott bejegyzések

-OOC önéletrajz-

Sziasztok.Nemes Levente vagyok,18 éves és XII.osztályos tanuló.Erdélyben élek egy kis faluban.Szabadidőmben az időm nagy részét a számitógém előtt töltöm,meg néha ritkán horgászom egyik barátommal.Imádok bulizni,nagyon szeretek kirándúlni,együtt lógni a barátaimmal.Idővel rengeteg helyre elszeretnék jutni és rengeteg tervem van a közeljövőben az életemmel kapcsolatban.

-IC önéletrajz-

Clyde Hendrix vagyok 24 éves.2 éve fejeztem be az orvosi egyetemet,ahol komoly elég szép eredményeket értem el.Az utóbbi 2 évben sok magánkórházban megfórdúltam,de nem éreztem kellő poszton magam,igy úgy gondoltam bele vágok egy saját magánklinika megalkotásához.A speciális szakjaim nem mások,mint a sziv és ahhoz tartozó részek körűli műtétek.Eredményeimben nem csalódtam,sikeres orvosnak vallhatom magam.A műtéteim 95%-ban a beteg személy teljesen meggyógyúlt.Mindenem a gyógyitás,a segitség,és az emberek egeszsége megőrzése.

-Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

A frakció felépitése mindenképpen több részből állna.Én tőlteném be a főleaderi posztot,szeretnék egy megbizható személyt,aki az alleader lenne,ő intézné az IC tagfelvételeket,meg az én kiadott kéréseimet ő próbálná megvalósitani.A meetingeket szigorúan csak az én jelenlétemben történne.A Rang upok szintén az én engedélyemmel oszthatandóak majd ki.Több rankot szeretnék szemmel kisérni.Ápoló,szakorvos,sürgösségi osztály,de ezek csak példák.Ezt a frakciót nem titkólt célom,hogy a szerver egyik legjobb frakcióji közé szeretném kovácsólni.

-Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni-

Röviden és tömören én különböző továbbképzéseket szeretnék,amit IC oldanánk meg normális RP kereteken belül.A frakció célja hogy mindig elérhető legyen legalább 1-2 ember a szerveren,hogy a különböző RP szituációkban megjelenhessen az OMSZ is.A célom az imént is emlitettem,hogy bárki rá gondol az OMSZ-re annak csupa jó és pozitiv dolog jusson az eszébe és egyik legjobb frakciója legyen.

-Miért pont ezt a frakciót választanád?-

Igazából más szerveren más töltöttem be Leaderi posztot.Nyitott vagyok,a tapasztalatom megvan,hogy több emberrel dolgozzak.Türelmes ember vagyok.Mindenféleképpen kiszeretném próbálni egy az egyik legjobb legális szervezet Főnöki pozició betöltését,és véleményem szerint nem lesz panasz rám.

-Szerinted milyen szerepe van az OMSZ-nek a szerveren?-

Mindenképpen az egészségüggyben tőltenek be fontos szerepet,Műtétek,sérűlt korházba szállitása meg hasonló feladatok betőltése a cél.Diszceremóniákon való megjelenés,hires emberek kisérete a felvonuló osztagok között.Lényegében egy szerverről elngedhetetlen az OMSZ szerepe.

-Igényelni kívánt frakció járművek (Választható autó típusok: Mercedes Sprinter, Audi RS6)-

4 Mercedes Sprinter

4 Audi RS6-Ezeket a későbbiekben bőviteni szeretném még.

-Miért téged válasszunk?-

Hogy miért engem válasszatok?Rengeteg RP tapasztalatom van,jó komunikációs készséggel rendelkezem,emellett barátságos és türelmes emberke vagyok,aki bárkinek segit,ha rászorúl,esetleg útba igazitja a frakció tagjait.

-Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?-

Voltam más szerveren is frakció leader persze.SEE MTA V2-n,Yakuza leader voltam,ahol mindenki megvolt elégedve a munkámmal,kb 4 hónapig voltam a leader,de ki szerettem volna próbálni más és más frakciót,igy a yakuzát az alleaderemre biztam,aki sikeresen vitte tovább panasz és minden gond nélkül.

• Like 5

• 2 weeks later...
  • Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.