Filippo Gonzalez Létrehozva: December 9, 2018 Megosztás Létrehozva: December 9, 2018 (módosított) Rékási Brendon Adminisztrátori Jelentkezése Néhány tudnivaló rólam. _________________________________________________________________________________ Sziasztok! Brendonnak hívnak,és december 18-án töltöm a 16-ot. Valkón élek a nevelő apámmal aki informatikus,és anyukámmal aki a miniszterelnökség egyik szárnyában dolgozik. 9. osztályos szakács tanuló vagyok egy keleti pályaudvar mellet lévő középiskolában Budapesten, és ezen a vonalon is szeretnék maradni. Fő célom hogy egyszer egy tengerjáró hajón tudjak főzni.A tanulmányomra kitérve sosem voltak gondjaim a tanulással nem vettem véresen komolyan ezt az egész sztorit, nem erőltettem meg magam, de nem is volt rá szükség.Egy kedvenc tantárgyam van az pedig a történelem.Hobbijaim közé sorolhatom a gördeszkázást és a főzést persze a számítógép előtt szoktam az időmet tölteni nagyrészt.Komolyra véve a szót tudok felnőtt ember módjára viselkedni. Nagyából ennyi lenne a bemutatkozásom Köszönöm hogy elolvastátok és rá szántátok az időt. __________________________________________________________________________________ MTA-s eredményeim. __________________________________________________________________ Mta-val először 2 éve találkoztam egy kisebb rp-szerveren kezdtem el játszani ott tanulgattam a roleplay fogalmát tudni illik ez a szerver angol volt.miután játszottam ott 1-2 hónapot átmentem nagyobb magyar szerverekre.Ezeken a szervereken eleinte nem csináltam sok mindent mondhatni el voltam veszve nem találtam olyan frakciót ami nekem jó lett volna,amit pedig megtaláltam és jó lett volna oda pedig a korom miatt nem vettek fel. Vissza gondolva én sem vettem volna fel saját magamat.Aztán egyik ilyen unalmas napomon találkoztam egy társasággal és elkezdtek tanítani. Sok mindent tanultam tőlük és szabad időmben a szerverek fórumjait böngésztem. Mta-n belüli nagyobb eredményeim: 1, Adminsegéd pozíció. 2,Omsz leader. (a szerveren ezt LSMC-nek hívták.) 3, számtalan legális és illegális frakció tagja. __________________________________________________________________ Jailek és Bannok. __________________________________________________________________ Nem vagyok én olyan ember aki oktalanul dm-el és általában a szerverek szabályzatával is tisztában vagyok. Bannom még egy szerveren sem volt jailem pedig max: 1-2. __________________________________________________________________ Adminisztrátor feladata/miért jelentkeztem Adminisztrátornak. __________________________________________________________________ Egy jó admin a legnehezebb, legátláthatatlanabb történeteknél is képes jó döntést hozni, erre teljes mértékben készen állok. Türelmes vagyok az emberekkel, ami ennél a feladatnál elengedhetetlen. Törekedni kell arra, hogy egy adminügynél, legyen az bármi is, mindkét fél, illetve maga az admin is elégedett legyen döntésével. nyilván nem a hatalomvágy miatt szeretnék admin lenni, hanem hogy a szerver megfelelő működését elősegítsem, kovácsoljak kicsit én is a közösségen! __________________________________________________________________ Aktivitási idő. __________________________________________________________________ Hétköznap iskolában vagyok és 2 óra az utazási idő ezért hétköznap szerdán és péntekem 6-7 óra felé tudnék fenn lenni a többi napon pedig 3-4 óra felé.Hétvégén nem megyek sehová csak ha hívnak például deszkázni vagy barátokkal szórakozni ezért hétvégén egy 6-8 órát simán fent tudok lenni a szerveren dutyban de akár még többet is. __________________________________________________________________ A csapatmunka fontossága. __________________________________________________________________ A csapatmunka az egy nagyon fontos, dolog, de be kell vallanom, hogy én ezen a területen nem vagyok valami vezető típus. Én egy csapatban jobban szeretem azt, amikor támaszkodhatok valaki másra, tanulhatok valakitől, és hosszas próbálkozások után elérhetem azt, hogy bízzanak bennem az emberek. Szóval én egy csapatban én inkább a tanulni vágyó, mindig a legjobbra törekedő ember képét töltöm fel. __________________________________________________________________ Miért pont én? __________________________________________________________________ Szerintem én egy türelmes ember vagyok és éretten gondolkodom a probléma megoldó képességem is jó.Feltudom mérni remélhetőleg az esetek nagy százalékában hogy ki akar átverni és ki mond igazat persze ebben a bizonyíték is segít.szerintem megértettem a pozícióra de ezt a vezetőség dönti el. __________________________________________________________________ Tulajdonságaim __________________________________________________________________ Jó tulajdonságaim Segítőkész Jól bírom a kritikát Elkötelezett Ha hibázok felvállalom a hibáim következményéit Rossz tulajdonságaim Kapkodó önkritikus szarkasztikus Szókimondó __________________________________________________________________ Végszó __________________________________________________________________ Köszönöm hogy végig olvastátok a jelentkezésemet. __________________________________________________________________ Edited December 9, 2018 by naza 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Walter Hozzászólva: December 9, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 9, 2018 Nem lett olyan rossz lap, szívesen látnálak köztünk.TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Goll Hozzászólva: December 18, 2018 Megosztás Hozzászólva: December 18, 2018 Elfogadva! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések