Stephen Ale Létrehozva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 26, 2019 Panasztevő játékos IC neve: -Stephen Ale- Panaszra tett játékos IC neve -George Cartwright- Panasz oka: -OOC telefonálás- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/ZkzetSk9- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen Ale Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Miért tettem pk-ra ilyen "piti dolog" miatt? OOC-ben még neki állt feljebb,hogy-hogy mertem admint hívni. (Koma elengedte az ügyet, de mivel nekem a kötelességem az,hogy a szabálysértőt jelentsem mindenféleképpen így itt van) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Sziasztok ! Én fogom bírálni a PK-t ! Várom George válaszát 24 órán belül ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nicolas De Santiago Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 26, 2019 Véletlen volt mivel megszoktam, hogy TS-en PP-nek hívjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tom Cravis Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 27, 2019 George Cartwright-ot figyelmeztetésben részesítem, mivel nem vétett akkora hibát, hogy ezért jailbe kerülhessen. Következő ilyennél jail fog járni. Zárom a panaszt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések