Dennis Howard Létrehozva: December 11, 2018 Megosztás Létrehozva: December 11, 2018 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Győző - Hány éves vagy? - 14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? -Jelenleg 8. osztályba járok, ezért a tanulásra koncentrálok és nem szoktam játszani hétköznaponta de hétvégente 4-5 órát tudnék fent lenni és abból sok időt a frakcióra szánni. Persze ha vannak szünetek akkor hétköznaponta is szoktam kicsit játszani 3-4 órát.- Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? <Igen voltam WLS MTA-n Olasz maffiás 1 hónapig sok modolt szerveren voltam már Oroszos, és Calteres is jelenleg még nem voltam legális frakcióban.> Miért ezt a frakciót választanád? <Azért mert mindig is érdekelt a vontatás, és ki szeretném próbálni magam ebben a frakcióban. Szeretnék új embereket megismerni és szeretek csapatban dolgozni.> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? <Igen, rendelkezem mind a 2-vel.> Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondtad. ) <Győzőnek hívnak, 2004 március 04-én születtem Budapesten. Nem pesten lakom, hanem tőle 50km-re egy kisebb faluban. 2017 nyarán keztem az RPzést alacsonyabb-nagyobb, szinten még SAMP-on szabadidőmben általában elmegyek a barátaimmal találkozni, focizni vagy beszégetni. Hobbiként fociztam kapusként.> IC Rész Jelentkező neve: -Dennis Howard- Jelentkező születési helye, ideje: -San Fiero, 1993.03.12- Jelentkező anyjának leánykori neve: -Staphanie Smith- Jelentkező apjának neve: -John Howard- Előző munkahelye(i): -Los Santos Customs, Magánválalati autómentő- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Úgy gondolom, hogy a csapatmunka elengedhetetlen bármilyen szervezetben. A csapatmunkát befolyásolhatja az adott személyel ápolt kapcsolatunk a csapatmunka nélkül széteshet az egész csapat, például egy vontatás közben nem tudunk egymással komunikálni, ami elengedhetetlen úgyszint. Fontos hogy meglegyen a csapatmunka a szervezetben, és a megfelelően ápolt kapcsolat az adott kollégával,kollégákkal.- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) -Dennis Howard vagyok. 1993. március 12-én születtem San Fieroban. Édesapám, John Howard autómentősként dolgozott a helyi Fix and Drivenál. 1999-ben beirattak a helyi iskolába. Remek eredményeket értem el mind a 8 tanévben, példamutató magatartásom és szorgalmam miatt külön dicséretet kaptam. Rengeteg versenyre jártam fizikából, az volt a legkedveltebb tantárgyam. Kiemelkedő eredményeket értem el a versenyeken, legtöbb helyzetben dobogós voltam a megyei versenyeken. Az országos versenyeken sajnos lecsúsztam a dobogós helyről, ami eleinte elkeserített engem, de idővel rájöttem hogy nem az a lényeg a versenyekben hanem a részvétel. Rengeteg csoportos versenyben vettem részt ami segített engem a csapatmunkában. Felosztottuk egymás között a feladatokat, és végzett az egyik addigra a másik is. Ezután Felvettek a Csonka János gimnáziumba, ahol leéretségiztem, és elkeztdem a KRESZt tanulni.Rá egy évre letettem M és B kategóriákra sikeresen a jogosítványt. Mivel édesapám is autómentősként helyezkedett el, gondolkoztam azon, hogy én is követem és folytatom a szakmáját. Lehetőségem akadt megfigyelni a munkájukat, és megfogott az ott lévő csapatmunka,tisztelettudó tagok, vontatás. Édesapámnál elkeztem érdeklődni felvétel iránt, majd örömmel kaptam a hírt, hogy van, és megírtam a Fix and Drive autómentős állományához a jelentkezési lapomat, ahová felvételt nyertem. Örömmel telített édesapámmal dolgozni. 2017-ben fel kellett mondanom sajnos, nagymamám súlyos betegsége miatt, így munkanélküli lettem.- Edited December 12, 2018 by Dennis Howard Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 18, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 18, 2018 Gratulálunk, jelentkezési lapja elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2018.12.19. 18:00 vagy 2018.12.20. 18:00 Megjegyzés: egy próbát megér. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések