Jump to content

Dennis Howard jelentkezése a helyi LS-AMV-hoz

Dennis Howard

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Győző -

Hány éves vagy?
- 14 -

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
-Jelenleg 8. osztályba járok, ezért a tanulásra koncentrálok és nem szoktam játszani hétköznaponta
de hétvégente 4-5 órát tudnék fent lenni és abból sok időt a frakcióra szánni. Persze ha vannak szünetek akkor hétköznaponta is szoktam kicsit játszani 3-4 órát.-

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
<Igen voltam WLS MTA-n Olasz maffiás 1 hónapig sok modolt szerveren voltam már Oroszos, és Calteres is
jelenleg még nem voltam legális frakcióban.>

Miért ezt a frakciót választanád?

<Azért mert mindig is érdekelt a vontatás, és ki szeretném próbálni magam
ebben a frakcióban. Szeretnék új embereket megismerni és szeretek
csapatban dolgozni.>

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
<Igen, rendelkezem mind a 2-vel.>

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondtad. )
<Győzőnek hívnak, 2004 március 04-én születtem Budapesten. Nem pesten lakom, hanem tőle 50km-re egy kisebb faluban.
2017 nyarán keztem az RPzést alacsonyabb-nagyobb, szinten még SAMP-on
szabadidőmben általában elmegyek a barátaimmal találkozni, focizni vagy beszégetni. Hobbiként fociztam kapusként.>

IC Rész

Jelentkező neve:
-Dennis Howard-
 Jelentkező születési helye, ideje:
-San Fiero, 1993.03.12-
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
-Staphanie Smith-
 Jelentkező apjának neve:
-John Howard-
 Előző munkahelye(i):
-Los Santos Customs, Magánválalati autómentő-

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
-Úgy gondolom, hogy a csapatmunka elengedhetetlen bármilyen szervezetben. A csapatmunkát befolyásolhatja az adott személyel ápolt kapcsolatunk
a csapatmunka nélkül széteshet az egész csapat, például egy vontatás közben nem tudunk egymással komunikálni, ami elengedhetetlen úgyszint.
Fontos hogy meglegyen a csapatmunka a szervezetben, és a megfelelően ápolt kapcsolat az adott kollégával,kollégákkal.-

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
-Dennis Howard vagyok. 1993. március 12-én születtem San Fieroban. Édesapám, John Howard autómentősként dolgozott a helyi Fix and Drivenál.
1999-ben beirattak a helyi iskolába. Remek eredményeket értem el mind a 8 tanévben, példamutató magatartásom és szorgalmam miatt külön dicséretet kaptam.
Rengeteg versenyre jártam fizikából, az volt a legkedveltebb tantárgyam. Kiemelkedő eredményeket értem el a versenyeken, legtöbb helyzetben dobogós voltam a megyei versenyeken.
Az országos versenyeken sajnos lecsúsztam a dobogós helyről, ami eleinte elkeserített engem, de idővel rájöttem hogy nem az a lényeg a versenyekben hanem a részvétel. Rengeteg
csoportos versenyben vettem részt ami segített engem a csapatmunkában. Felosztottuk egymás között a feladatokat, és végzett az egyik addigra a másik is. Ezután Felvettek a Csonka János gimnáziumba, ahol leéretségiztem, és elkeztdem a KRESZt tanulni.Rá egy évre letettem M és B kategóriákra sikeresen a jogosítványt. Mivel édesapám is autómentősként helyezkedett el, gondolkoztam azon, hogy én is követem és folytatom a szakmáját. Lehetőségem akadt megfigyelni a munkájukat, és megfogott az ott lévő csapatmunka,tisztelettudó tagok, vontatás. Édesapámnál elkeztem érdeklődni felvétel iránt, majd örömmel kaptam a hírt, hogy van, és megírtam a Fix and Drive autómentős állományához a jelentkezési lapomat, ahová felvételt nyertem. Örömmel telített édesapámmal dolgozni. 2017-ben fel kellett mondanom sajnos, nagymamám súlyos betegsége miatt, így munkanélküli lettem.-

Edited by Dennis Howard

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.