Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

William David jelentkezése a AMV-be!

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Rolandnak hívnak -
Hány éves vagy?
- 13 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 3 órát kábé. -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 188, de viszont már 3 éve RP-zek, tehát ez sokat nem jelent.   -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://imgur.com/a/S6oWQx5 -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Ezen a szerveren nem, de viszont más nagyobb szervereken igen. (pl. FlyMTA-n Taxi, illetve SeeMTA-n is majdnem bekerültem) -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mert úgy hallottam hogy kevés az ember, és szeretném segíteni, továbbá erősíteni a frakciót a jelenlétemmel, és azt szeretném elérni, hogy ne 24/7 CP-k legyenek. Máskülönben meg amúgyis érdekel a szerelő frakció. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Természetesen. -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Rolinak hívnak, 13 éves vagyok. Hobbiként a weboldal feljesztést választottam, illetve Unity játékmotorral is tanultam játékot készíteni, természetesen csak YT-ről. Kezdő vagyok még bennük, de hiszek benne, hogy sok gyakorlással profi is lehetek. Kedvenc sportom a foci, bár nem komoly szinten, a legkomolyabb meccseim is csak iskolai bajnokság volt. Nem játszok csapatban, nem is nagyon akarok. Erdélyben élek, és hetedikes vagyok jelenleg.  -

IC Rész

Jelentkező neve:
- William David -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1975, jan. 3. -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Noah Kyle -
 Jelentkező apjának neve:
- William Peterson. -
 Előző munkahelye(i):
- Olajszállító, Pizzafutár,  Vizimentő, Favágó.  -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- A csapat munka egy igen fontos része egy jól működő cégnek. A csapatmunka jól műkődéséhez szükség kell türelemre, ambícióra és toleranciára. Bennem ezek megtalálhatóak, és bízom benne, hogy a többi cégtagban is. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- William David vagyok, születési évem 1975. Kis koromban mindig is érdekeltek a járművek. Apám születésem után 5 évvel megnyitotta a saját műhelyét, mivel ő is autószerelő volt. Jött a bevétel, és ezáltal egy igazán jó életkorom volt.  Miután sikeresen átmentem jó eredménnyel a nyolcadikos vizsgán, már tudtam milyen szakra fogok menni. A jó eredményemnek hála betudtam kerülni egy profi iskolába, ahol az oktatás az autószerelő szakma felé nagyon magas szinten volt. A végére évfolyam második voltam, és így lett egy jó érettségim és egy szakdiplomám. Apám még szerencsére élt, ezért be is vett a nagyon jól működő műhelyébe. Apám meghalt, és a műhelyt nem vettem át, mivel akkor még úgy éreztem hogy ez egy túl nagy felelősség lenne számomra. És most ittvagyok, 6 évvel apám halála után, és szeretnék csatlakozni a céghez.  -

•  

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.