Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Alessia Rebecca panasztétele Sergej Mikhailov-ra és Kazuomi Akimitsu-ra[KR3MX]

Pityu

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

-Alessia Rebecca-

Panaszra tett játékos IC neve

-Sergej Mikhailov és Kazuomi Akimitsu-

Panasz oka:

-Mentem az úton megakartam előzni az olajszálítót és rámhúzta a koirmányt és azután elkezdtem követni.Lerakta a munkakocsit és beszállt Kazuomi Akimitsu mellé a vontatóba.A vontatóval elkezdtek menni Sergej kocsija után de útközben én követtem őket és meg akartam előzni de lehúztak az útról ismét https://imgur.com/a/xkslya1.Amikor lehúztak akkor elkezdtem füstölni és idegeskedni , fojtattam a kövestést.Akimitsu felvette Sergej tk-s kocsiját , majd bevontatta szerelőtelepre és Sergej megszereltette az autóját.Sergej továbbra nem foglalkozott velem.Amikor még vontatóval voltak akkor beakartak csalni sikárórba és elakartak rabolni , vagy megakartak volna őlni.Akimitsu bevontatta a kocsit , majd a vontatóval elment és jött egy BMW M3 e92 vel és azzal is belémjött mivel azt nem használja , aztán azt elvitte megszereltetni.Én elkezdtek követni Sergejt próbáltam megálítani , hogy miért húzott le de aközben időnként Akimitsu többször is Evo X -el belémjött.Csak arról van képem amikor a vontatóval rámhúzta mivel arra számítottam de a többire nem számítottam mivel váratlanúl ért és azt hittem , hogy már befejezik.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

- Kép:https://imgur.com/a/xkslya1

Log:https://pastebin.com/irRE4iXn-

Sziasztok!

Már elnézést ő jött belém azon a képen...Fékeztem a vontatóval és ő ott jött mögöttünk... ő jött belénk...

Viszont az,hogy neki mentem a kocsimmal egy BMW M3 e92-es típusú kocsival, az igaz... Ami teljesen IC Ügy....

Megvolt a kellő előzmény, hogy neki menjek... követ engem és a frakció társamat... pedig semmi köze sincsen hozzá, ahoz hogy mi mit tervezünk.

Ütközések le voltak rpz-ve tehát, nem értem mit gondolhat ebben NON Rps-nek.

Amúgy meg ő meg kiszáll a Dokkokba vezető híd közepén és fegyvert fog rám? Kicsit se forgalmas helyen van... elvégre az csak egy összekötő híd..

UI.: A Videót, nemprivátra tettem,hanem töröltem, ha kell a videó KR3MX-nek elküldöm.

De mivel nincs hozzá köze az egész szervernek, hogy én miket töltök fel a csatornámra. (Hozzáteszem a videó sohase volt publikus)

Pityu-nak meg nem volt joga ezt feltölteni.

Edited by Kazoumi Akimitsu

nem tartottam rád a fegyvert csak elővettem és azt se vette elő mivel kocsiban sofőr ülésen vettem elő és nem volt a kezemben amikor kiszáltam csak lerpzve volt.

És azért követtelek titeket mivel a frakitársad rámhúzta a kormányt

Edited by Alessia Rebecca

• GameAdmin 5

Akkor haladnék a történésekkel megegyező idősíkba:

Szóval az elején az, hogy Sergej rád húzta a kormányt direkt ezt nem tudod bizonyítani, szóval nem tudok ezzel a résszel mit csinálni.

Viszont ez nem hiszem, hogy igaz lenne, mert a képen is látszik az, hogy a vontató áll a rossz helyen hiszen ha valaki előz valakit akkor azt a bal sávban teszi meg ezért azt feltételezem, hogy itt ráhúztad a kocsidat.:

6 órája , Kazoumi Akimitsu said:

Fékeztem a vontatóval és ő ott jött mögöttünk... ő jött belénk...

Illetve 

6 órája , Kazoumi Akimitsu said:

Viszont az,hogy neki mentem a kocsimmal egy BMW M3 e92-es típusú kocsival, az igaz... Ami teljesen IC Ügy...

ez nem IC ügy, hogy direkt belehajtasz valaki kocsijába méghozzá többször is, 1-szer feltételezzük, hogy nem volt direkt de a logban látható, hogy többször megtörtént szóval ez mindenképp NONRP.

A fegyveres és sikátoros témára kevés a bizonyíték így ezt is elengedjük, de olyan szabály nincs, hogy forgalmas helyen ne lehetne fegyvert elővenni.

És ami a videóban látszik, hogy izomból neki mész egy szerelőtelepre várakozó kocsinak, az még viccből sem mondható egy "véletlennek" hiszen, rossz sávban voltál és ahogy betöltöttek az autók jelét sem láttam annak, hogy fékezni akarnál.

Ezért: 

Sergej Mikhailov: Te nem kapsz semmit hiszen nincsen rá bizonyíték, hogy direkt ráhúztad volna a kormányt.

Kazuomi Akimitsu: Neked viszont, volt egyszer NONRP: mert többször ráhúztad a kormányt, (2x)NONRP: ez pedig a szerelőtelep előtti dologért. 

Ezért kapsz 100 percet Súlyos NONRP indokkal!

Az ügyet ZÁROM!

• Like 1

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.