Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Bertrand Sanderson Jelentkezése az autómentő vállalathoz

Ajánlott bejegyzések

autoszerelo-illamossagi-1-i1v7HwKgh3.jpg

OOC RÉSZ

Mi a neved?
-Győrfi Krisztián -
Hány éves vagy?
-14 -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 6 esetleg 7 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 11853 -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- https://imgur.com/a/VVZRTJk -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Voltam ezen a szerveren a Taxiban de az nem jött be ezért kiléptem.  -

Miért ezt a frakciót választanád?

-Szeretem a járműveket érdekel a működésük valamint a szerelés szeretnék embereknek is segíteni hogy megoldom a problémájukat. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Igen mind a 2-vel -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Győrfi Krisztián vagyok 14 éves és Kaposváron élek. Jelenleg Általánosba járok így van időm a szerverre. Imádom az autókat illetve a Vasutat, szabadidőmben általában velük foglalkozom. Autószerelőnek vagy Mozdonyvezetőnek szeretnék továbbtanulni. Hibáimat próbálom javítani, kissé lusta vagyok de ha kell felturbózom magam és nagy sikereket érek el. Szeretem az állatokat. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Bertrand Sanderson -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Los Santos Downtown 1998.03.07 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Lucky Lisa -
 Jelentkező apjának neve:
- Bertrand Adams -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomító, Vizimentő -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem jó ha az emberek csapatban dolgoznak kialakulhat egy remek Közösség. Ha többen tesznek valamiért hamarabb és eredményesebb munkát képesek végezni. Remek barátságok alakulhatnak ki a tagok között.  -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- Bertrand Sanderson vagyok 1998.03.07.én születtem Los Santosban. Közép iskoláig tanultam majd elmentem szakmát tanulni.Szüleimmel éltünk a városban egy albérletben. Volt egy kutyám ő volt a legjobb barátom majd egyszer sajnos elkóborolt. Kiskoromban mivel apám autószerelő volt sokat voltam  a szervizben. Ott megtudtam mi is érdekel igazán. Az autók és a működésük elkezdtem tanulmányozni segítettem apukámnak. Majd sikerült elvégeznem az autószerelő tanfolyamot. Legtöbbször a mi autóinkat szereltem meg de apukámnak is segítettem. Ez után nemsokára meghaltak a szüleim és egyedül folytattam az életem Otthoni szerelésekből értem. Megtaláltam életem szerelmét és azóta is vele élek. jelenleg egy BMW M3-am van. Nemsokára gyereket szeretnék hogy őt is megtanítsam szerelni. Ez az én Történetem. -

Remélem bejött próbáltam minél jobbra 😀

• Like 3

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.