Bertrand Sanderson Létrehozva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 28, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? -Győrfi Krisztián - Hány éves vagy? -14 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 6 esetleg 7 - Jelenlegi játszott perceid száma: - 11853 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - https://imgur.com/a/VVZRTJk - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Voltam ezen a szerveren a Taxiban de az nem jött be ezért kiléptem. - Miért ezt a frakciót választanád? -Szeretem a járműveket érdekel a működésük valamint a szerelés szeretnék embereknek is segíteni hogy megoldom a problémájukat. - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen mind a 2-vel - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Győrfi Krisztián vagyok 14 éves és Kaposváron élek. Jelenleg Általánosba járok így van időm a szerverre. Imádom az autókat illetve a Vasutat, szabadidőmben általában velük foglalkozom. Autószerelőnek vagy Mozdonyvezetőnek szeretnék továbbtanulni. Hibáimat próbálom javítani, kissé lusta vagyok de ha kell felturbózom magam és nagy sikereket érek el. Szeretem az állatokat. - IC Rész Jelentkező neve: - Bertrand Sanderson - Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santos Downtown 1998.03.07 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Lucky Lisa - Jelentkező apjának neve: - Bertrand Adams - Előző munkahelye(i): - Olajfinomító, Vizimentő - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Szerintem jó ha az emberek csapatban dolgoznak kialakulhat egy remek Közösség. Ha többen tesznek valamiért hamarabb és eredményesebb munkát képesek végezni. Remek barátságok alakulhatnak ki a tagok között. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Bertrand Sanderson vagyok 1998.03.07.én születtem Los Santosban. Közép iskoláig tanultam majd elmentem szakmát tanulni.Szüleimmel éltünk a városban egy albérletben. Volt egy kutyám ő volt a legjobb barátom majd egyszer sajnos elkóborolt. Kiskoromban mivel apám autószerelő volt sokat voltam a szervizben. Ott megtudtam mi is érdekel igazán. Az autók és a működésük elkezdtem tanulmányozni segítettem apukámnak. Majd sikerült elvégeznem az autószerelő tanfolyamot. Legtöbbször a mi autóinkat szereltem meg de apukámnak is segítettem. Ez után nemsokára meghaltak a szüleim és egyedül folytattam az életem Otthoni szerelésekből értem. Megtaláltam életem szerelmét és azóta is vele élek. jelenleg egy BMW M3-am van. Nemsokára gyereket szeretnék hogy őt is megtanítsam szerelni. Ez az én Történetem. - Remélem bejött próbáltam minél jobbra 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Emil Cross Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 28, 2019 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Szeptember 29, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Szeptember 29, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.09.29. 17:00 vagy 2019.09.30. 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések