Josh McFly Létrehozva: Szeptember 30, 2019 Megosztás Létrehozva: Szeptember 30, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? < Dobi László Márk > Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 2-3 órát attól függ hány órám van. > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem voltam még más frakcióban > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Amikor észleltem hogy nincs egy taxi sem az utcákon rájöttem hogy a városnak kell még taxis, ezért jönnék ide. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen rendelkezek ezekkel > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Egy 7.-es Magyar kölyök vagyok. Szeretek játszani de azt is inkább csapatban. Jól tudok számolni és értek az Informatikához valamint az angolt is kenem vágom. Egy faluban élek ezért rossz az internet ezért nem kell meglepődni ha laggolok. Az apámmal élek, van egy macskám. > IC Rész Jelentkező neve: < Josh McFly > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos Medical Center 1998 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Loraine McFly> Jelentkező apjának neve: < Gray Josh > Előző munkahelye(i): < vizimentő > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Egy nagyon jó dolog mert könnyebben lehet dolgokat végrehajtani. Egy jó csapat szerintem a siker kulcsa, na meg bezzeg a vezetője. Nekem a csapat olyan mint egy család. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Egy 21 éves erős fiatalember. Érdekeik az új dolgok és nem riad vissza semmitől. Szeret(i) az autókat, csapatban dolgozni. Egyedül lakik egy albérletben. Szokott hülye dolgokat csinálni és viszonylag könnyen feldühíthető, ha elveszi a fejét akkor nagy pusztítást hoz maga után. Amúgy nagyon békés fiatalember. Az iskolában sokan gúnyolták hogy nem fogja semmire se vinni de szerencsére nem így lett. Végzettségei: 8db. általános, Emelt szintű angol nyelvvizsga, Emelt szintű Informatika, Középfokú Matematika. Imádja az akciót és türelmes. Amikor kicsi gyerek volt mindig ki szerette volna próbálni a taxizást. Megszokta már hogy mindig parancsolnak neki. Ez igazságtalan volt mindig mert kiválóan tud vezetni egy csoportot. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 4, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 4, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.10.05 17:00 vagy 2019.10.06 15:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Személyes megjegyzés: Egy próbát megér, meglátjuk mit tudsz keress fel majd TS.-en. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések