Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Leo Luigi as jelentkezése

Leo Luigi

Ajánlott bejegyzések

Rólam:

Helló!Patriknak hívnak.16 éves vagyok.Nógrád megyében lakom!10 osztályba járok,3-4-es tanuló vagyok.Hobbim a foci, meg edzem. Rendszeresen ülök a gép előtt és nyomom ezerrel. Nem vagyok félős viszont nemszeretem az igazságtalanságot! Napi 4-5 órát ülök a gép előtt és játszok, szerintem ez nem sok mivel 2 óra mikor haza érek 2-3 mikor megcsináltam mindent. Sokszor vagyok éjszaka is elérhető. Jó lelkű vagyok és gyors. Nem szeretem ha zavarnak evés közben.(:'D)

Játékban:

Lassan 7 éve foglalkozom MTA-val. Több szerveren is szerepeltem ezek mellett volt mikor hobbiból foglalkoztam a lua-val. Voltam már admin a dolgomat értem. Fine, See (v2 v3 lv) fly social hungary amiken játszottam. Mostanság új szervereket keresek és várom mikor tudok "letelepedni" egy szerveren remélem ez lesz az! Haverokkal játszottam régen addig nem keltünk fel amíg össze nem estünk RP-ztünk nagyon sokat és élveztük.Abban reménykedem, hogy meg kapom az as-t és tudok játszani 0-24.(jelenleg nincs még játszott órám se de szerintem ez nem lenne akadály)

Jail:

Nem voltam jailban mivel jelenleg 1 órám sincs a szerveren!

Bann:

Nem voltam bannolva se.

Admin/AS feladata:

Mi is lenne a feladatuk? Admin: Segítse a playereket ezerrel! Minél egyszerűbb, segítőkészebb válasz adás a játékosoknak. Türelem az is kell rengeteg. Nem szabad egyoldalúan dönteni. Kedvesség, jófejség.Lehetőleg ha hülyeséget kérdez ne küld el őt a ...! 

AS: Minimális ügyek, minél több  segítségadás. Kisebb PM-eket ők válaszolják meg ne az adminok mivel nekik más dolguk van.

(Igazából lehetne sorolni de szerintem elég vagyis remélem.)

Aktivitási idő:

Én nem fogok most itt nyitni egy táblázatot hétfőtől péntekig mert az nem 100%-ban biztos. Minél többet próbálnék elérhető lenni meg valószínűleg amikor a gép előtt ülök akkor a szerveren vagyok és persze, hogy 90%-ban szoliban. :P 

Csapatmunka:

Szerintem az egész dologban az a legfontosabb! A csapatmunka, mindig próbálni kell egymást kisegíteni mivel az csökkenti az időt gyorsabban tudsz gondolkodni mert segítenek emellett a bizalom és nem szabad solo-zni ha nincs rá okod.

Miért pont engem válasszatok:

Ebbe nincs beleszólásom mivel itt ti hoztok áldozatot, hogy jó embert vesztek e be. De én azt mondom, hogy egy esélyt megérdemlek mert nem vagyok bunkó se idióta emellett csapatban dolgozok.

Miért jelentkeztél:

Megtetszett a szerver és gondoltam akkor feljövök szétnézek majd jelentkezem ha van lehetőség mivel én már kiéltem az elmúlt években magam a játékban és mostanság jobban szeretek adminkodni mint RP-zni. Annak értelme meg nincs, hogy feljövök pénzt keresni majd lemegyek mert szerintem nem a pénzről szól aszerver hanem a közösségről és a jó RP-ről (Jó nem mondom, hogy a pénz semmit nem ér mert igen is, hogy ér de én RP-zni szeretek nem pénzt költeni.)

Pozitív/negatív:

<(Pozitív)>

- Gyors írás

- Helyes írás

-Jó fej

-Amit elkezdek nem szoktam abba hagyni.

-Amibe bele kezdek 100%-on próbálom kihozni magamból

<(Negatív)>

-Néha trágár beszéd

-Fel tudom magamat húzni

( Több nem jut az eszembe bocsesz. :( :P )

Idézet

Köszi, hogy elolvastad!

Idézet

Remélem tetszett! 

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.10.06.-án 17:00-kor vagy  2019.10.07.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.