Roy Benton Létrehozva: Október 2, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 2, 2019 TeamSpeak neved: > Royy / Roy Benton < A ban időpontja: > 2019.10.02. 18:21:11 < A ban időtartama: > 5nap < Moderátor neve, aki bannolt: > Egy Adminisztrátor, Rocky. < A ban oka: > Másik játékos szídás < Miért szeretnéd az unbant?: > Ezt nem érzem jogosnak, ugyanis, én itt nem szidtam senkit, eléggé nagy félreértés történt. Ez a sztori úgy volt hogy beszélgettünk egy adminügy közben, persze én írtam mivel nincs mikrofonom. Az a szituáció volt, hogy a srác ("Takahashi Shimabukuro/Pepe") mondta hogy ic NONRP-sen szedtük fel mert hogy nem RP-ztünk olyat hogy megpofozzuk (Közben el volt ájulva és úgy RP-zte hogy elvérzik). Na én erre írtam, mint már említettem hogy nincs mikrofonom, azt, idézem: "feldugom a gumibotot jó lesz?". Na ez lett félreértve mivel ezt ic-re értettem, senkit sem állt szándékomban megsérteni. < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Roy Benton Hozzászólva: Október 3, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Október 3, 2019 (módosított) @Rocky a válaszodat várom! Másrészt, meg nem értem mi kivitelezhető ebben szidásnak. Edited Október 3, 2019 by Roy Benton Edited: 2019.10.03. 17:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Október 3, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 3, 2019 Az UB-t megkaptad Rocky nevében. Zárom, helyezem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések