Fooley Mark Létrehozva: December 15, 2018 Megosztás Létrehozva: December 15, 2018 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? GáborHány éves vagy? 14Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Hétköznap 3-4 órát tudnánk hétvégén meg 8-9 órát.Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? AVRPN ott is vontatós voltam félévet de nagyon sok szerveren voltam már frakcióba. Miért ezt a frakciót választanád? Mert ki szeretném magam próbálni ezen a szerveren is mert szeretek más embereken segíteni és egybe szeretek is egy jó csapatba dolgozni.Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen mindennel rendelkezek.Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondtad. ) < Gábornak hívnak 2004.Oktober.22-én születem Cegléden. De nem Cegléden élek egy kisebb faluba.2013-ban kezdtem el az rp-zést de még szinte sampon.És 2014 nyarán kezdtem el mtázni még ilyen kezdő rp szerokon.Szabadidőbe általába elmegyek haverokal bicajozni meg a kedvenc hobbym a kosarazás. De réggeben kosaraztam. > IC Rész Jelentkező neve: Fooley Mark Jelentkező születési helye, ideje: 1975.Május 26 Jelentkező anyjának leánykori neve: Samantha Amelia. Jelentkező apjának neve: Fooley Jack. Előző munkahelye(i):-Los Santos Customs, Magánválalati autómentő- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)Úgy gondolom, hogy a csapatmunka elengedhetetlen bármilyen szervezetben. A csapatmunka befolyásolhatja ha valamelyik munkatársak nincsenek nagyon jobba. Ha nem dolgozik együtt a csapatmunka akkor elég hamar szét eshet és ezér össze kell tartania mindenkinek. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Fooley Mark vagyok. 1975 Május 26-án születem Los Santosban. Fooley Jack édesapám autószerelőnek dolgozott a helyi Fix and Drivenál.1986-ban be írattak a helyi iskolába. 8.osztályba magatartásom meg a szorgalmam példa mutató volt.Rengeteg versenyre jártam matematikából az volt a kedvenc tantárgyam.Dobogót sajnos nem értem el de ugyan úgy büszke voltam magamra.Nagyon sok csoport versenyken vettem részt amin megtanultam hogy mi is a csapatmunka.Ki osztotuk ki mit csinál.Kossuth Lajosi gimnáziumba leéretségisztem és elkezdtem a kreszt.Rá pár évre leraktam M és B kategóriára a jogositványt.Mert amit édesapám kezdett el én azt folytatni szeretném.Édesapámal nagyon jó dolgozni mert nagyon jó munkaerő.De sajnos 2015-ben felkelett mondanom mert édesanyám halálos beteg lett és én ápoltam.És most igy munkanéküli vagyok. Edited December 15, 2018 by Fooley Mark Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: December 18, 2018 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: December 18, 2018 Gratulálunk, jelentkezési lapja elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2018.12.19. 18:00 vagy 2018.12.20. 18:00 Megjegyzés: egy próbát megér. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések