Jump to content

Enderson Dominik - Taxitársaság

NDomi18

Ajánlott bejegyzések

OOC önéletrajz:
Nguyen Dominik vagyok, félig vietnámi, és félig magyar. Magyarországon születtem, és most vagyok 13 éves, de kb 2 éve RP-zek. Budapesten élek, és most fogom kijárni a sulit. Más játékkal is szoktam játszani az MTA-n kívül, de még szoktam azért mostanában is RP-zni. Egy fél rp szerveren kezdtem az MTA-s pályafutásomat, és utána felfedeztem az RP szervereket, és nagyon megtetszettek. Én ha fellépek egy szerverre, azzal kezdem, hogy megkérdezem azt, hogy van-e pályázható frakció, hogy tudjak mit RP-zni.

IC önéletrajz:
A nevem Enderson Dominik, és Texas-ban egy szép farmon születtem, 1998-ban. 
Texasban voltam Katona, aztán elutaztam Miami-ba, hogy rendőr legyek. Fel is vettek aztán pár évvel később átmentem tűzoltónak. Visszamentem Texasba, és mentő lettem. Most itt vagyok, hogy felfedezzem ezt a várost.

Frakció információ:
Taxitársaság minen városban van, és sárga színű járművekkel, és egy taxi táblával jelzik. Ha elakarsz jutni valahova, de nincsen járműved, akkor hívhatsz taxit a telefonoddal, vagy ha látsz egyet az utcán, leszólíthatod.

TGF:
(IC) Megvárja amíg a fraki hirdetést rak ki, és elmegy a megadott helyszínre ((Ott megkérdezik az RP-szabályokat és a TS szabályokat)), elkérik az iratait, és hogy meséljen magáról. Ha eddig jól megy, akkor elviszik egy teszt vezetésre, és megnézik, hogy hogy vezet.

Rangok:
Sofőr, Igazgató helyettes, Igazgató

Céljaim:
Fejleszteni a társaságot, normális közösséget építeni, és segíteni a lakosoknak A-ból B-be eljutni.

Leaderek:
Én lennék leader, meg talán egy barátom.
Alleader az lenne, aki jól teljesít, vagy a barátom.

Azért válasszanak engem, mert:
Én ha frakciót vállalok, azt szívesen fejlesztem, és játszok rajta. Az ooc önéletrajzomban is benne van, hogy 2 éve RP-zek, és szeretek is RP-zni.

Melyik frakiba voltam leader:
OMSZ, ORFK

Miért ezt választottam:
Mert mindig is kiszerettem volna próbálni, a taxit.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.