NDomi18 Létrehozva: Október 5, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 5, 2019 OOC önéletrajz: Nguyen Dominik vagyok, félig vietnámi, és félig magyar. Magyarországon születtem, és most vagyok 13 éves, de kb 2 éve RP-zek. Budapesten élek, és most fogom kijárni a sulit. Más játékkal is szoktam játszani az MTA-n kívül, de még szoktam azért mostanában is RP-zni. Egy fél rp szerveren kezdtem az MTA-s pályafutásomat, és utána felfedeztem az RP szervereket, és nagyon megtetszettek. Én ha fellépek egy szerverre, azzal kezdem, hogy megkérdezem azt, hogy van-e pályázható frakció, hogy tudjak mit RP-zni. IC önéletrajz: A nevem Enderson Dominik, és Texas-ban egy szép farmon születtem, 1998-ban. Texasban voltam Katona, aztán elutaztam Miami-ba, hogy rendőr legyek. Fel is vettek aztán pár évvel később átmentem tűzoltónak. Visszamentem Texasba, és mentő lettem. Most itt vagyok, hogy felfedezzem ezt a várost. Frakció információ: Taxitársaság minen városban van, és sárga színű járművekkel, és egy taxi táblával jelzik. Ha elakarsz jutni valahova, de nincsen járműved, akkor hívhatsz taxit a telefonoddal, vagy ha látsz egyet az utcán, leszólíthatod. TGF: (IC) Megvárja amíg a fraki hirdetést rak ki, és elmegy a megadott helyszínre ((Ott megkérdezik az RP-szabályokat és a TS szabályokat)), elkérik az iratait, és hogy meséljen magáról. Ha eddig jól megy, akkor elviszik egy teszt vezetésre, és megnézik, hogy hogy vezet. Rangok: Sofőr, Igazgató helyettes, Igazgató Céljaim: Fejleszteni a társaságot, normális közösséget építeni, és segíteni a lakosoknak A-ból B-be eljutni. Leaderek: Én lennék leader, meg talán egy barátom. Alleader az lenne, aki jól teljesít, vagy a barátom. Azért válasszanak engem, mert: Én ha frakciót vállalok, azt szívesen fejlesztem, és játszok rajta. Az ooc önéletrajzomban is benne van, hogy 2 éve RP-zek, és szeretek is RP-zni. Melyik frakiba voltam leader: OMSZ, ORFK Miért ezt választottam: Mert mindig is kiszerettem volna próbálni, a taxit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Október 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2019 Elég rövid lett a lap. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Október 5, 2019 Megosztás Hozzászólva: Október 5, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések