Bene Máté Létrehozva: Október 9, 2019 Megosztás Létrehozva: Október 9, 2019 (módosított) Mi a neved? - Bene Máté - Hány éves vagy? - 15 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 mindet - Jelenlegi játszott perceid száma: - 1123 - Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! 120perc és nem voltam még bannolva - Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - nem - Miért ezt a frakciót választanád? - Láttam hogy ez a frakció kicsit inaktív, és én mindig ott tudnék lenni - Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - igen és igen - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Bene Máté hívnak, Budapesten élek,Budapesti Újbudai Ádám Jenö Általános iskolába járok. Lassan három éve játszok játékokkal és nem olyan rég találtam rá erre az rp szerverre. Általában a barátaimmal szoktam játszani különböző játékokat. > - IC Rész Jelentkező neve: -River Mitchell - Jelentkező születési helye, ideje: - 1988.01.24, Los Santos - Jelentkező anyjának leánykori neve: - River Wilhelmy - Jelentkező apjának neve: - River Peter - Előző munkahelye(i): - Vizimentő,Pizzafutár - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Egy csapatban az együttműködés és az összetartás az nagyon fontos. Ezek nélkül szerintem egy cég se működhet olyan jól. Én azt gondolom magamról, hogy eléggé jól tudok csapatban dolgozni. > - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - River Mitchell vagyok, 31 éves, 2 testvérem van Donald, Chris.. Los Santos-ban születtem 1988 Január 24.-én. Sikeresen elvégeztem az általános iskolát, gimnáziumot majd Autószerelői Főiskolát végeztem. Eddig vízimentőként és pizzafutárként dolgoztam, hiszen nem találtam még megfelelő munkahelyet. Láttam ezt a lehetőséget, hogy itt talán eltudnék helyezkedni, hiszen ezt tanultam. A családomban az apukám autószerelő volt, csak sajnos hamar meghalt és nem tudtam. Gyorsan hozok jó döntéseket és precízen elvégzem a munkám. > - Edited Október 9, 2019 by Bene Máté Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Október 13, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Október 13, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk, nem nyerte el a vezetőség tetszését. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések